Kada je reč o polnim odnosima najbolje je suočiti se s činjenicama, a jedna od njih je i ta da vaši najintimniji doživljaji imaju svako pravo da budu podignuti na najviši mogući nivo.

Ipak, da bi to postigli, morate da znate pravila igre, pogotovo ona nepisana: Takođe, jednako je važno biti svestan realnosti. Zato, dobro obratite pažnju na sledeće činjenice:

– Prvo i osnovno – u seksu činite partneru ono što bi najradije činili sebi. Otvorenost je uvek ispravan izbor.

– Drugo, ništa manje bitno – ko želi dobar seks, mora postati i ostati radoznao. Bez radoznalosti stvari brzo postanu ‘dosadne’, a to je poslednje što želite u krevetu.

– Treće – ne osuđujte se, svaka treća žena i svaki drugi muškarac tokom seksa misle na nekog drugog. Zažmurite i uživajte, ali imena koja vam prolaze kroz glavu ipak zadržite za sebe, prenosi Metro portal.

Ako vam osnove nisu bile dovoljne obratite pažnju i na sledeće:

– Kažite partneru da je najbolji u svemu, naročito u krevetu, jer pohvala tog tipa čini čuda za njegovo samopouzdanje.

– Ne morate da delite kupatilo s partnerom osim kada se radi o seksualnim igricama, naravno. Ma koliko bliski bili, neke stvari su potpuno lične i takve mogu da ostanu.

– Za nju – Ako želite da uspostavite ozbiljnu vezu s muškarcem, na pretvarajte se. Ne izigravajte samostalnu ženu koja gradi karijeru ako tražite rame na koje se možete osloniti jer su ta dva pojma u muškim očima prilično nespojiva.

– Za njega – Verujte, nema razloga za brigu. Većina muškaraca je ljubomorna na vibratore. To u načelu nije ni po čemu čudno jer, realno gledajući, on uvek može. No, kako je već rečeno, ne brinite, nema nikakve sumnje da ste nezamjenjivi i to svaka žena zna.

– Za oboje – Ne zaboravite – o želji, požudi i seksu ne odlučuje tehnika nego intimna atmosfera koju svako može a napravi.

– Za kraj – Večno pitanje – Pomirenje u krevetu? Naravno i svakako. Ali samo ako se skladno spoje ljutnja i ljubav jer tada je užitak siguran. A ako ipak ne bude tako bar znate kako stvari stoje, a i to je nešto.

Prva Srpska TV