Morate da iskoristite poslednji Mlad Mesec u ovoj godini

7. decembra je poslednji Mlad Mesec u ovoj godini. Istovrmeno, ne zaboravite to je Mlad Mesec u Strelcu, koji prema horoskopu nosi eksploziju energije.

Da biste iskoristili sve čari Mladog Meseca, pogotovo što je on u Strelcu, ovih pet stvari obavezno morate da uradite.

Spalite svoje nezadovoljstvo

Energija Strelca je puna optimizma i snage, daje vam nadu da idete dalje. Zato je vreme da ostavite ružne stvari iza sebe. Sada ste u mogućnosti da vidite širu sliku, pa nemojte opet dozvoliti d vam sitni detanji odvlače pažnju.

Ovaj ritual Mladog Meseca će vam omogućiti da se oslobodite stega koje su vam pravile te male ružne stvari tokom proteklih 12 meseci. Jedino na taj način ćete biti razuzdani i moći ćete da slobodnog duha uđete u novu godinu.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Da biste ovo uradili, iscepkajte papiriće i napišite na svakom po jednu stvar koja vas je mučila i koja vam je stvarala teret i vukla vas unazad. To radite tako što ćete svako veče do punog meseca pisati po jednu mučnu stvar i stavljati je u posudu. Posvetite bar pet minuta svog vremana tome da razmislite koju ćete stvar napisati.

Palite jedan po jedan papirić 22. decembra, kada bude pun mesec. Samo vodite računa da ste na bezbednom mestu.

Meditirajte sa lazulitom u ruci

Vaša nedominantna strana tela predstavlja opažajnu i osećajnu moć. Zbog toga uzmite kamen lazulit i držite ga u šaci kojom ne pišete. Lapis Lazuli (lazulit) je veoma moćan kamen, koji vas štiti. Doneće vam pojačan osećaj intuicije. Meditiranje od samo pet minuta sa ovim kamenom može da vam donese mnogo benefita na svim poljima. Ali bitno je da to uradite 7. decembra.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/adamr

Zamišljajte svoje velike projekte svako veče pred spavanje, a meditirajte baš na izraženi Mlad mesec i moći ćete da koristite Strelčevu energiju za sve što vam je potrebno.

U svakom slučaju, trebalo bi češče da sednete u položaj sa prekrštenim nogama i opuštenim rukama i da dišete život.

Splite ulja slabosti sa uljima odvažnosti

Esencijalna ulja su jako važna za duhovni mir, ali morate da zunate koja su ulja hrabrosti. To su žalfijino, ruzmarinovo, eukaliptusovo i ulje majčine dušice. Pomirišite svako ali odaberite samo jedno.

Na dan Mladog Meseca i vi i vaše okruženje (kuća, kancelarija) moraju da mirišu na jako esencijalno ulje. Na taj način ćete poboljšati svoju auru i zračićete većom energijom nego inače.

Foto ilustracija: Telegraf/ pixabay.com

Nikad ne znate, možda vam miris ovog ulja pomogne da skupite hrabrost i da nazovete baš tu specijalnu osobu koja vam fali.

Kreirajte vremensku kapsulu i sakrijte je za budućnost

Strelčeva energija je jako povezana sa vašim avanturističkim duhom. Možda ćete otkriti nešto što će vas iznenaditi. Ali vreme je i da sebi napravite malo iznenađenje. Napravite sopstvenu vremensku kapsulu, a za to vam je potrebna jedna obična kartonska kutija. U nju stavite nešto što vas podseća na sadašnjost, napominjemo što bližu sadašnjost. Napišite sebi jedno pismo u kojem ćete zadati sebi ciljeve i još jedno u kojem ćete navesti vaše želje. Dogovorite se sa sobom kada ćete otvoriti vremensku kapsulu, za koliko godina i spram toga pišite ciljeve i želje. Dobro zalepite kutiju i obmotajte je folijom.

7. decmbra zakopajte kutiju i čekajte.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Potražite mudrost na najneverovatnijem mestu

Ako imate nekog neprijatelja, potrebno je da ga prvo saslušate pre nego što ga konačno optužite. Možda čak ispusti i koje zrnce mudrosti dok vam se pravda.

Naravno ovo je samo primer. Fokusirajte se i dobićete tu malu kap koja vam fali da upotpunite flašu života. Pokušajte da vidite, čujete, pomirišete, osetite.

Ovog 7. decembra ćete saznati nešto što može totalno da vam promeni pogled na svet.

(Telegraf.rs / yourtango.com)