Kada stavite crveni ruž, šaljete poruku da ste u potrazi za ljubavlju. Ukoliko je vaš izbor pretežno ružičasti karmin, onda ste opušteni i vedri, a kada je reč o ljubavi radije ste raspoloženi za flert

Kada stavite crveni ruž, šaljete poruku da ste u potrazi za ljubavlju. Ukoliko je vaš izbor pretežno ružičasti karmin, onda ste opušteni i vedri, a kada je reč o ljubavi radije ste raspoloženi za flertSvaki put kada izađete na usne stavite crveni ruž? To, kako tumače stručnjaci, može da pošalje poruku da ste u potrazi za ljubavlju. I ako niste, onda ste svakako romantični i strastveni, jer to “otkriva” crvena nijansa.

Ukoliko je vaš izbor pretežno ružičasti karmin, onda ste opušteni i vedri, a kada je reč o ljubavi radije ste raspoloženi za flert ili neobaveznu vezu. Stručnjaci tvrde da što je nijansa ruža tamnija, to su namere mračnije. Zbog toga se onaj u boji kože vezuje za osobe koje su prirodne, šarmantne i ne preterano mistične. Sa njima znate na čemu ste, jer ne igraju igrice i nemaju strategiju u ljubavi. Suprotno tome, ljubičasta boja ruža je rezervisana za avanturistkinje koje šalju signal da su željne izazova i otvorene za uživanje.

Izvor: novosti