Kompanija “Arsetor Mital” Prijedor, i ove godine, nizom manifestacija obilježava 17. decembar, zaštitnicu rudara, Svetu Varvaru. Prigodne aktivnosti počele su tradicionalnim planinarskim marsom u organizaciji Planinarskog skijaškog društva .Ljubijski rudar, a nastavljene sredinom sedmice dvodnevnom akcijom dobrovoljnog darivanja krvi.

Predrag Šorga, predstavnik kompanije „Arselor Mital Prijedor, za sutra je najavio Rudarske sportske igre u Dvorani “Mladost” u 11 časova, a u nedjelju parastos poginulim radnicima, takođe u 11. U srijedu če jubilarne satove, povodom 20 godina rada u ovoj kompaniji, dobiti troje radnika, s tim da će biti nagrađeno i pet najboljih zaposlenika, koji su se posebno istakli u toku godine i doprinijeli ostvarivanju poslovnih ciljeva “Arselor Mitala“.

U petak, 14.12. u Hotelu „Prijedor” u 18 časova biće organizovan prijem za poslovne partnere i saradnike, u subotu Rudarska zabava u 20 časova. Zajednički ručak za penzionere i radnike RŽR-a „Ljubija” i “Arselor Mltala” planiran je u nedjelju, 16. decembra, u 13 časova u Hotelu „Prijedor”.

D.S./Kozarski