Poželećete da nikada ne odu iz vaših života.

Šarm, komunikativnost, strastvenost – odlično upakovane veštine zbog kojih će vam biti teško da odolite osobama rođenim u ovim znakovima.

FOTO: Shutterstock

Kada se govori o tome ko su najveći zavodnici u horoskopu ne možemo a da ne spomenemo ŠKORPIJE.

Pored toga što su strastvene, osobe koje su rođene u ovom znaku, koriste svoje sposobnosti zavođenja da utiču na emocije drugih ljudi, zbog čega nije isključeno da ćete u prisustvu Škorpije “crveneti” više nego inače. Škorpije su odlični ljubavnici i vrlo atraktivnog izgleda što ih čini još zavodljivijim.

Astrolozi otkrivaju: Ovi horoskopski znakovi nemaju sreće u ljubavi

LAVOVI za razliku od Škorpija, vole da se igraju dok zavode. Laskaće vam, obasipati vas pažnjom, a potom vas svojim ponašanjem naterati da potpuno “poludite” za njima. Ove osobe motiviše da vas zavedu tako da više ne poželite nekog drugog. Sa druge strane, kada se radi o zavođenju osobe koja je rođena u ovom znaku, veoma je važno da znate da im ne treba pružiti sve na tacni.

FOTO: Shutterstock

Njihov atraktivan izgled u kombinaciji sa visokim intelektom čini BLIZANCE kraljeve zavodnika među horoskopskim znakovima. Upravo svojim intelektom u stanju su da svaku situaciju u kojoj se nađu okrenu tako da im “ide na ruku”, kada se radi o zavođenju. Opčiniće vas pričama, s obziom na to da su veoma svestrani, sve dok sami ne budete poželeli da više nikada ne napuste vaš život. Dok prethodna dva znaka uživaju u igri zavođenja, Blizanci se u ovakvu igru upuštaju samo sa osobom u kojoj vide potencijalnog dugogodišnjeg i lojalnog partnera.

BK TV