Lagano idemo ka sredini decembra meseca

Pogledajte šta su nam za ovu nedelju spremile zvezde i šta na poručuje nedeljni horoskop.

OVAN

Foto: Shutterstock

Možete da očekujete odličan period za poslovno polje i za rešavanje problema sa poslovnim saradnicima. Pred vama je period u kojem ćete lako sklapati nova ljubavna poznanstva. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete bilo kakve veće probleme. Možete da se nadate generalno jako dobroj situaciji na ovom polju. Energični ste i zdravi.

BIK

Foto: Shutterstock

Pred vama je faza u kojoj ćete uspeti da ostvarite željene promene po pitanju posla. Kada je u pitanju ljubav, dolazi do ozvaničenja veze sa partnerom do kojeg vam je iskreno stalo. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa nedostatkom kalcijuma, sa lošim kvalitetom kostiju ali i sa nervnim sistemom koji bi sada mogao takođe da vam bude jako osetljiva tačka.

BLIZANCI

Foto: Shutterstock

Imaćete dosta sreće na poslovnom planu a ako planirate putovanje bićete više nego zadovoljni! Na ljubavnom planu ste otvoreni, lako sklapate nova poznanstva i flertujete. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da očekujete probleme. Vlada odličan period za fizičku aktivnost kao i za bavljenje sportom i rekreacijom. Posvetite se sebi!

RAK

Foto: Shutterstock

Iako ste zabrinuti za finansije rešenje će vam doći i do kraja nedelje ćete biti zadovoljni situacijom na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav imate probleme zbog nepoverenja i ljubomore. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa nervnim sistemom ali i sa zglobovima, kao i sa urogenitalnim traktom i debelim crevom.

LAV

Foto: Shutterstock

Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da ostvarite novo važno poslovno partnerstvo. Emotivnom situacijom ste sasvim zadovoljni i jako se dobro osećate pored partnera. Na polju zdravlja vas očekuje povoljna situacija ali možete imati manje probleme vezane za alergijski reakcije kao i za promenljive hormone. Pazite se ako imate sa bubrezima tegobe.

DEVICA

Foto: Shutterstock

Mnogo poslovnih obaveza vas motiviše da budete organizovaniji i aktivniji na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav imate utisak da je veza sa partnerom postala dosadna i hladite se. Na polju zdravlja vas očekuje promenljivo stanje, imaćete probleme zbog imuniteta, krvne slike kao i probleme sa organima za varenje. Posavetujte se oko svega sa lekarom.

VAGA

Foto: Shutterstock

Možete da očekujete da će vam ova nedelja proći bez prevelikog broja obaveza. Na polju ljubavi vas očekuju jako lepa dešavanja i spajanje sa osobom koja će vas oduševiti. Kada je u pitanju zdravlje generalno ne biste trebali da očekujete bilo kakve veće tegobe. Jedino može biti nepovoljan period za srčane bolesnike i one koje prati visok pritisak.

ŠKORPIJA

Foto: Shutterstock

Uspećete da rešite neke važne poslovne dileme a ako se bavite privatnim biznisom bićete uspešni tokom ove nedelje. Na polju ljubavi vas ne očekuju sada veće promene. Kada je u pitanju zdravlje moguće je da ćete većim delom nedelje biti osetljivi i podložni raznim tegobama. Pazite na ishranu jer vam je najslabija tačka sada probava i metabolizam.

STRELAC

Foto: Shutterstock

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu postići jako važan dogovor oko posla. Na polju ljubavi vas očekuje poznanstvo sa osobom koja ćevas šarmirati. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete probleme sa sinusima i disajnim putevima takođe. Podložni ste virusnim, bakterijskim infekcijama kao i prehladama i gripu…

JARAC

Foto: Shutterstock

Pred vama je period u kojem ćete imati veoma važne promene na polju finansija. Zarada će vam se značajno popraviti. Kada je u pitanju ljubav situacija sa voljenom osobom nije promenljiva. Na polju zdravlja biste takođe trebali da imate solidno i stabilno stanje. Povedite računa jedino ako ste imali neke probleme sa štitnom žlezdom, da vam se ne vrate.

VODOLIJA

Foto: Shutterstock

Nepovoljna je nedelja za vaše polje posla pa sada nemojte da očekujete previše. Kada je u pitanju ljubav moguće je da ćete biti razdražljivi i nervozni, a i da će vas partner razočarati. Na polju zdravlja vas očekuje nestabilna situacija, mogući su problemi sa glavoboljama. Povedite računa i o očima, sinusima ali i o vrtoglavici.

RIBE

Foto: Shutterstock

Očekuje vas period u kojem nećete imati velike poslovne promene ali se može pojaviti neki neprijatelj iz senke kod vas. Na polju ljubavi vlada stanje neizvesnosti, čekate na partnerovu reakciju. Kada je u pitanju zdravlj emožete imati hronične probleme sa nogama, stopalima, cirkulacijom, srcem, krvotokom i štitnom žlezdom.

Telegraf.rs