Verujte, ovo je baš magija, ali ona koja deluje

Koliko god to vama čudno zvučalo, možete i sami da naterate muškarca da se zaljubi u vas. Ova formula će rešiti problem mnogih nesrećnih devojaka.

Da li se i vama desilo da maštate o njemu, a on se ni ne obazire na vas, ili, još gore, smatra vas drugaricom? Verovatno jeste, ali vi tada niste znale da postoji magična formula koja ima devet koraka i garantuje da će se baš taj muškarac zaljubiti u vas.

Evo kako da ga začarate.

Prvo što treba da znate je su koraci raspoređeni prema engleskoj reči “magnetics”,  odnosno o nauci o magnetizmu, sili privlačenja.

M – Muškost

Muškarac želi ženu koja će samo “da ga pokupi”. Želi da ga pokosi njena ženstvenost i nežnost, kao što je nju privukla njegova muškost. Želi ženu koja ume da bude zaštićena i da prihvati rešavanje problema, ali da se ne oseća nemoćnom. Želi da mu se divite zbog njegove stabilnosti i smirenosti tokom kriznih situacija. Nemojte biti suviše analitični, jer to ugrožava njegovu muškost.

Na kratke staze, on želi da ga žena prihvati kao heroja, jer on sebe vidi tako. Ali na duže staze želi da se zapanjite koliko se zaista herojski nosi sa nekim situacijama u životu. On je zaista pravi muškarac i nemojte ni pokušavati da oborite tu teoriju. Ako ste čekali princa iz snova – dočekali ste ga.

Foto-ilustracija: Profimedia

A je za Acceptance (prihvatanje)

Kada ste ga odabrali, jednu stvar nikako nemojte da radite sledeću stavr – ne tretirajte ga kao neku vrstu projekta koji morate da završite na perfektan način u tačno određenom roku. Ako želite dugu vezu, preskočite ovo, inače ćete samo stvoriti zid između vas. Ako smatrate da treba da promeni odeću, krug prijatelja, zanimanje, onda bolje odmah dignite ruke od ove ljubavi. Samo nastavite dalje i pronađite nekog drugog ko vas neće “terati” d pravite ovakve greške, jer ni žena ni muškarac ne žele da budu u ovakvoj vrsti priče.

Prihvatite muškarca kojeg ste odabrali.

G je za Grateful (zahvalnost)

Muškarac ima dve najvažnije stvari koje može da ponudi ženi: moć zaštite i moć pružanja. Ukoliko imate pored sebe nekog ko je spreman da žrtvuje svoj život radi vas i ukoliko žrtvuje svoje vreme, talenat i novac kako bi vam nešto pružio, onda se može reći da imate sve. Jedino čime možete da uzvratite je zahvalnost.

Muškarac jedino želi da cenite sve ono što je u stanju da uradi i da razumete kada nešto ne može da vam pruži. Ako mu pružite zahvalnost, kupili ste ga za ceo život.

N je za Negovanje 

Ako je muškarčeva uloga da zaštiti i da pruži sve svojoj porodici, onda je glavna uloga jedne žene da neguje članove te porodice. Žena bi trebalo da pazi na svoju porodicu i da je ispunjava svojom nežnošću i time će sigurno kupiti muškarca.

Pre nego vam dođu u glavu sve one šovinističke ideje, zapitajte se šta je ono o čemu ste mašali celog života. To je  zapravo građenje doma na muškim leđima ženskim rukama.

Foto-ilustracija: Profimedia

E je za Easy-Going (usporavanje)

Uprkos vašim pređašnjim iskustvima, nikada nećete moći ni da zamislite koliko je jedan muškarac sposoban da vam udovolji. To može da vas odvuče u potpuno drugu krajnost, morete da pokušate da iskontrolišete želju za “još”. Usporite i budite zadovoljni onim što ste već dobili.

Ništa ne može da ukopa muškarca kao kad žena nije raspoložena i zadovoljna, ali isto tako ništa ne može da ga pokrene kao žena koja je vedrog duha. Zato, verujte u svog muškarca.

T je za Trustworthy (pouzdanje)

Kada dođe do pravog pokazivanja muškosti, onda je svakom muškarcu potrebno da poverujete da on nešto može da uradi i da će ostvariti vaše zajedničke ciljeve. Pokažite svoje pouzdanje u odabranika i sigurno ćete iz njega izvući one iskonske emocije, koje ste oduvek priželjkivali.

Ono što je još važno, muškarac želi uvek da bude svestan da ste vi u njegovom timu i da ste spremni da priskočite u pomoć ako zatreba.

I je za Independence (nezavisnost)

Ukoliko na bilo koji način pokušate da ugrozite muškarčevu nezavisnost, umno, emocionalno ili finansijski, nikako ne možete biti na dobitku. Ženska želja da sve drži pod kontrolom može samo da probudi inat u njemu i da se potpuno odalji os vas, jer muškarci slobodu doživljavaju kao sve na svetu, bar do određenog trenutka starosti.

Ako malo bolje razmislite i vratite se na onog heroja, zamislite nekog jakog tipa u akciji koji se bori i gine verujući u samo jedno, a to je nezavisnost.

Foto-ilustracija: Profimedia

C je za Captivate (očaranost)

Kada jednom budete prošli svih ovih devet koraka biće vam jesno kako da uđete u glavu svog muškarca. Svatićete da ništa nije uzalud kada vam se jednom otvori i prepusti vam svoje srce. Kada se muškara zaista zaljubi on je zapravo očaran onimšto je žena stvorila od njega.

Vaše je samo da zadržite tu očaranost, da svakim danom doprinosite njegovoj sigurnosti da je napravio pravi izbor. Volite ga na način na koji ste i do sada i vaša veza će prosto cvetati.

S je za Soulmates (srodne duše)

Ako budete ispratili sve kako treba, onda će vaš muškarac poverovati da ste vi srodne duše. Ukoliko dozvolite njegovoj muškosti da dominira, ako ga prihvatite, budete zahvalni, znate kad treba da stanete sa zahtevima, verujete u njega, obezbedite mu nezavisnost, on će biti očaran i daće vam svoje srce. Zatim ćete dobiti i njegovu dušu i bićete zaista srećni.

(Telegraf.rs / yourtango.com)