Žene mnogo više od izgleda privlače muškarci sa manirima i dobrim smislom za humor, kažu psiholozi.

Porodični i ljubavni terapeuti i psiholozi nakon niza istraživanja otkrili su šta je to što najviše privlači i odbija žene, kada je u pitanju izbor partnera.

Foto: Shutterstock

Maniri

Jedna od prvih stvari na koje će žena obratiti pažnju, a da to nije fizički izgled, jeste njegovo ponašanje, kao i način na koji se ophodi prema njoj pri upoznavanju. Ukoliko je tada ne oborite s nogu, teško da će se bilo šta promeniti.

Žene najviše uzbuđuje, a muškarci to izbegavaju da rade u krevetu

Foto: Shutterstock

Smisao za humor

Pripadnice lepšeg pola vole kada muškarci imaju smisao za humor i kada zapravo imaju o čemu da pričaju sa njim. Nijedna devojka ne voli muškarca kome mora “kleštima da vadi reči iz usta”.

Iako fizički izgled nije presudan, ženama je kao i muškarcima veoma bitno da pored sebe imaju muškarca koji vodi računa o tome kako izgleda.

Ne kriju osećanja

Takođe, žene vole muškarce koji od starta pokazuju da su ozbiljni u vezi sa njihovom zajedničkom budućnošću i ne libe se da pokažu svoja osećanja. Samouveren i siguran muškarac je tip koji svaka žena želi pored sebe.

Ono što žene odbija jeste upravo sve suprotno od prethodno navedenog. Nekulturni, neozbiljni muškarci kojima bi žena morala da izigrava majku nisu privlačni nijednoj ispunjenoj ženi. Ukoliko će ona i pored vas, morati sve da radi sama – vrlo je verovatno da će vašoj romansi brzo doći kraj. Ženama je potreban neko na koga u svakom trenutku mogu da se oslone i ko će im pokazati da su voljene.

BK TV