Netrpeljivost prema drugoj naciji, suprotnom stavu, seksualnom opredjeljenju, kao i religiji poprilično može da pomuti razum kod pojednih ljudi, pa kada se susretnu sa stvarima i situacijama koje su u suprotnosti sa njihovim mišljenjem, oni često burno i nepotrebno agresivno djeluju, ne vodeći pažnju da li su u njihovim okruženju i djeca.

Na društvenim mrežama se pojavio video-snimak u kojem se vidi kako jedan hrvatski iseljenik u Americi bijesno razbija unucima igračku Amazon eho, igračku novije generacije koja daje odgovore na postavljena pitanja iz svih sfera interesovanja.

Naime, djeca su mašini postavljala pitanja u vezi sa sportom, tačnije, ko je najbolji u pojedinim kategorijama. Za to vrijeme, njihov djeda je mirno sjedio i slušao odgovore, sve do trenutka kada su njegovi unuci postavili pitanje ko je najbolji vaterpolo tim na svijetu.

Video / USA 🇺🇸:Greetings from Croatian Americans🇭🇷🙈🙉😂

Posted by Imotska Zajednica Stuttgart on Srijeda, 12. decembar 2018.

Kada je mašina odgovorila da je to definitivno Srbija, on je ustao i nekontrolisano počeo da psuje.

– Je*bem ti mater, i tebi i Srbiji! U mojoj kući, Srbija, pa dokle više, matere ti. Je*bo ti mater onaj ko te napravi, nakon čega je ustao, uzeo igračku i krenuo da je baci na pod, ali se brzo predomislio, pa je izašao u dvorište, gdje je svoju namjeru da razbije djeci igračku i sproveo, ponovo sipajući veliku količinu psovki.

Ono što možda još više zabrinjava, jeste nonšalantnost koju je pokazala porodica tokom njegovog izliva bijesa, koja se tokom čitavog snimanja samo smijala na njegove psovke, iako su tu bila prosutna i djeca, piše Blic.