Vozač “hamera” koji je divljao danas centrom Beograda, udario u nekoliko automobila, trafiku i na kraju se zakucao u dvorišni zid jedne kuće pa pobjegao je Oliver Šotra, stend-ap komičar britansko-srpskog porijekla, koji živi u blizini mjesta gde se incident dogodio.

Komšije u Palmotićevoj i Svetogorskoj ulici kažu da Šotru odlično poznaju i znaju da redovno vozi ovaj automobil, nerijetko bahato. Nekoliko očevidaca vidjelo ga je i danas, kada je hamerom prvo oborio semafor i zakucao se u kiosk u kojem je bila radnica, koja je pritom lakše povrijeđena.

– Bilo je užasno, sve se odigralo u sekundi, vidjeli smo kako se hamer samo zakucao u trafiku i onda se sve razletilo – ispričao je jedan od očevidaca.

Potom je nastavio kroz Palmotićevu, gdje se zakucao u dvorišni zid jedne kuće, potom izašao iz vozila i pobjegao. Na hameru su i po dolasku policije brisači još radili.

Kako nezvanično saznaje Blic, vozač je prvo prošao Terazijskim tunelom, gdje je “zakačio” i oštetio nekoliko automobila, a potom je prošao Svetogorskom ulicom, gdje je na raskrsnici sa Palmotićevom srušio semafor i stubiće, a potom udario u trafiku i zid.

Šokirana djevojka zaposlena u trafici kroz plač je ispričala da nije ništa vidjela prije nego što je hamer udario, a da se staklo svuda rasulo. Trafika je od siline udara potpuno izbačena s mjesta, svuda naokolo je srča.

Na lice mjesta pozvana je i Hitna pomoć, pošto je djevojka iz trafike lakše povrijeđena.

(Blic)