Svakog od nas privlači određeni tip ličnosti

Pored toga što imamo određene fizičke karakteristike za ljude koji nas privlače više od ostalih, isto tako nam je i ličnost veoma bitna.

Ukoliko ste čule komentar prijatelja da vam sadašnji dečko liči na prethodnog, onda ste verovatno i sami žrtva određenih šablona i tipova. Vaš horoskopski znak ima velikog uticaja na to za kakvog partnera ćete se odlučiti, a ovo su samo neke od mogućnosti.

Lav, Ovan i Strelac – Vi živite za avanturu!

Avanturistički duh ovih žena nikada ne miruje. Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

Vatreni znaci su poznati po njihovim neobičnim odlukama. Veza na daljinu, otvorena veza, nejasni odnosi u vezi – žene u ovim znakovima nemaju problem s tim. Ovo može da bude uzbudljivo, zanimljivo, ali može da označava i uzaludno trošenje vremena na nešto što vas nije dostojno. Sve dok se osećate dobro, u redu je. Ukoliko se zabavljate onda nije trošenje vremena.

Vaga, Blizanci i Vodolija – Vama treba jak muškarac…

Njima treba “momak za sve”. Foto: Profimedia.com

Nemojte nas pogrešno shvatiti, ali muškarci koji su u vezi sa ženama rođenim u ovim znakovima su oni koji nose pantalone u vezi. Oni donose odluke, menjaju gume, pomeraju nameštaj i uklanjaju pauka iz bašte. Ove žene su jake i ne boje se da u vezi pokažu i svoje slabosti ako imaju snažno rame za plakanje.

Jarac, devica i Bik – Nije sve u novcu, zar ne?

Nije sve u novcu, ali… Foto: Profimedia/Alamy

Finansijska stabilnost i status su veoma važni ovim ženama, ali to ne znači da su pohlepne i površne, samo je veliki broj žena rođenih u ovim znakovima koje vole takve stvari. One mogu bezuslovno da vole i ostanu uz partnera kao i ostale, ali ih ipak najviše privlače muškarci koji imaju neki položaj u društvu.

Škorpija, Rak i ribe – Samo nemojte da budete dosadni…

Ovi vodeni znaci znaju kako da žive i zabavljaju se. Spontani vikend u Parizu, planinarenje po šumam u Aziji, odmor u poslednjem minutu sa prijateljima na Majorki? Nema problema. Ove žene imaju uvek plan smišljen mesecima unapred i treba im partner u zločinu koji može da ih čak i iznenadi i bude uvek spreman za nove stvari. Uvek su u pokretu i ljudi oko njih prosto ne mogu da ih zamisle kako miruju.

Telegraf