Brojimo sitno do 2019, ali nemojte nigde da žurite…

Ulazimo u poslednje dane 2018. godine, a evo šta nam nedeljni horoskop najavljuje za dane koji su pred nama.

OVAN

Foto ilustracija: Telegraf

Imaćete priliku da ostvarite jako povoljnu situaciju na polju posla i da dođete do većeg novca. Kada je ljubav u pitanju očekuje vas zadovoljstvo i sreća sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi koji mogu da se tiču promenljivih hormona, ali isto tako i tegobe koje su vezane za grlo, vrat, štitnu žlezdu kao i za promene apetita.

BIK

Foto ilustracija: Telegraf

Na polju posla vas očekuje period u kojem možete da ostvarite neku konfuziju ili da napravite sami sebi problem. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas manje razočarenje vezano za partnera. Na polju zdravlja su moguće glavobolje, nizak pritisak, problemi sa snom, umorom i malaksalošću. Nije vam sjajna
faza i ne osećate se baš najbolje sada.

BLIZANCI

Foto ilustracija: Telegraf

Neodlučni ste, spori i na poslovnom planu sada imate na neki način nerazjašnjenu situaciju. Pred vama je neka tajna ljubavna priča koja neće baš dugo trajati. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da će vas pratiti nesanice, nervoza, problemi sa cirkulacijom kao i sa nervnim sistemom. Tokom ovog perioda ste jako osetljivi i trebalo bi da posetite lekara.

RAK

Foto ilustracija: Telegraf

Imaćete priliku da dođete do pozitivnih poslovnih rešenja uz pomoć vaših saradnika. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas zanimljivo poznanstvo i nov flert koji će vas oraspoložiti. Na polju zdravlja vas očekuje generalno dobro stanje. Osećate se odlično u svojoj koži i zadovoljni ste svojim životom. Ovo je faza u kojoj ćete generalno biti dobrog zdravlja.

LAV

Foto ilustracija: Telegraf

Pozitivne poslovne promene su ispred vas i možete da se nadate jako dobrim rešenjima na ovom polju. Na polju ljubavi vas očekuju manje trzavice sa voljenom osobom, ako ste u braku. Kada je u pitanju zdravlje pred vama je faza u kojoj su mogući problemi sa leđima, osetljiva vam je kičma ali i donji deo leđa. Posavetujte se sa vašim fizijatrom oko svega.

DEVICA

Foto ilustracija: Telegraf

Pred vama je period u kojem ćete ostvariti neka pozitivna poslovna rešenja i rezultate. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete dobro stanje sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja vas očekuje period koji može da donese manje probleme vezane za holesterol ali i za jetru, žuč, bilo bi dobro da odete na redovnu lekarsku kontrolu.

VAGA

Foto ilustracija: Telegraf

Pred vama je faza u kojoj možete da očekujete poboljšanje na polju finansija. Bićete zadovoljni i emotivnom situacijom jer će voljena osoba na neki način da pokaže da vam je privržena. Na polju zdravlja vas očekuju manje smetnje koje su vezane za urogenitalni trakt, hormone, pa bi bilo dobro da zakažete redovan pregled kod ginekologa.

ŠKORPIJA

Foto ilustracija: Telegraf

Možete da očekujete da ćete ostvariti neke važne poslovne dogovore i saradnje tokom ovog perioda. Na polju ljubavi vas očekuje faza koja može da vam donese novu ozbiljnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da očekujete veće probleme. Povremeno bi mogao da vas prati umor ili malaksalost pa nije povoljna faza za preteranu aktivnost.

STRELAC

Foto ilustracija: Telegraf

Očekuju vas nova poslovna dešavanja, promene i imaćete veliki broj obaveza. Kada je u pitanju ljubav stanje je prilično statično i vama se to ne dopada jer ne volite monotoniju. Na polju zdravlja je moguć pad imuniteta kao i problemi sa anemijom, nedostatkom gvožđa. Posavetujte se sa vašim lekarom oko neophodnih promena u ishrani.

JARAC

Foto ilustracija: Telegraf

Pred vama je period tokom kojeg ćete imati sreće na poslovnom planu, sve će biti onako kako želite. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas susret sa novom osobom u koju ćete se zaljubiti iskreno i nevino. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ne biste trebali da imate probleme, a pogotovo će vam prijati akcija, rekreacija i sport.

VODOLIJA

Foto ilustracija: Telegraf

Imate neke nesigurnosti vezano za nove poslovne odluke ali ako se bavite privatnim poslom sve na kraju može biti jako dobro. Na polju ljubavi vas očekuje osećaj sigurnosti pored partnera. Kada je u pitanju zdravlje možete biti skloni manjim problemima sa donjim stomakom, probavom i slepim crevom. Obratite se lekaru ako dođe do problema.

RIBE

Foto ilustracija: Telegraf

Možete da se nadate pozitivnom razrešenju poslovnih okolnosti, a očekuje vas i neko putovanje. Kada je u pitanju ljubav možete da se nadate novom poznanstvu sa zanimljivom osobom. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete veće probleme. Moguća je prolazna kijavica ili manji problemi sa disajnim putevima ali brzo ćete ih rešiti.

(Telegraf.rs)