Zorannah raskinula vezu sa sinom Halida Muslimovića

Zorana Jovanović Zorannah raskinula je vezu sa Enisom Muslimovićem, sinom Halida Muslimovića, poslije pet mjeseci zabavljanja.

Razlog za krah njihove ljubavi, prema riječima prijatelja modne blogerke, jeste taj što se nisu viđali posljednjih nekoliko nedjelja. Pjevačev nasljednik je u posljednje vrijeme uglavnom bio u rodnom Prijedoru, pa su oni bili razdvojeni, što je uticalo na zahlađenje odnosa.

– U početku su bili jako zaljubljeni, ali to je potrajalo kratko. Već poslije tri mjeseca sve manje su se viđali, sve se svelo na dopisivanje i razgovore preko telefona. Enis je dolazio u Beograd, ali ne tako često jer ima obaveze u Bosni. Zorani takav način zabavljanja ne odgovara, što mu je i rekla prije nego što je donijela odluku da raskine. Prošle nedjelje poslala je poruku Enisu u kojoj je napisala da mogu da ostanu prijatelji, ali da ona sebe više ne vidi u toj vezi – kaže izvor za Kurir blizak blogerki.

Zorana i Halidov sin upoznali su se još prošle godine preko zajedničkog prijatelja Stefana Živojinovića. Poslije skoro godinu dana poznanstva, krajem avgusta otpočeli su vezu, ne trudeći se da to sakriju od javnosti. Halid je podržao izbor svog sina.

Expres