Istina je i to da je bilo nešto između nas dvoje i da je to nešto nestalo

Sin pjevača Halida Muslimovića i pjevačice Adelise Hodžić Enis Muslimović prekinuo je višemjesečnu vezu s poznatom bolgerkom Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah.

Moji osjećaji

Iako ovih dana kruže špekulacije da se njih dvoje razišlo zbog rijetkih susreta, pozvali smo Enisa kako bi za „Dnevni avaz“ ispričao istinu. Zatekli smo ga u njegovom Prijedoru, gdje vodi svoj hotel, ali ne slaže se s navodima da je to ključni razlog prekida.

– Istina je, prekinuli smo. Više se ne čujemo nikako, trenutno između nas dvoje ne postoji nikakva komunikacija. Istina je i to da je bilo nešto između nas dvoje i da je to nešto nestalo – govori nam Muslimović.

Nije htio da govori o detaljima.

– Ne mogu da pričam i komentiram period iza. Neka ostane na tome da smo se razišli. A što se tiče mojih osjećaja i trenutnog stanja, mogu reći da sam dobro. Uglavnom, idem dalje, koncentrirat ću se na posao, a ljubav ću ostaviti sa strane – iskren je Halidov sin.

Javne ličnosti

S obzirom na to da je, kako kaže, dijete roditelja koji su javne ličnosti, navikao je na napise u medijima.

– Popularnost mi nije potrebna, prije svega zbog toga što su moji roditelji javne ličnosti, tako da sam i ja kao njihov sin bio eksponiran – pojašnjava Muslimović. Inače, Enis i Zorana upoznali su se prije nekoliko mjeseci na koncertu u Beogradu.

 Ispovijeda se Stefanu Živojinoviću

– Moj dobar drug je Stefan Živojinović, koji u nedjelju pjeva kod nas u hotelu. S njim razgovaram i o svojim privatnim stvarima. Reakcije na novi spot Mirze Selimovića u kojem glumim su super, a izgleda da ću nastaviti svoj angažman ispred kamera. Dobio sam već novu ponudu koja bi uskoro trebala biti realizovana, vjerovatno u januaru – govori nam Muslimović.

Avaz