Uštedite sebi vreme i živce i ne razmišljajte da li vas partner vara

Da li je vaš partner veran ili voli da švrlja sa strane je lako “provaliti” pa vam neće trebati mnogo vremena da saberete 2 i 2.

Umesto da se fokusirate na sve moguće signale da li vas partner vara, postavite vaš fokus na nešto pozitivnije pokazatelje. Tako ćete moći da sprečite preznojavanje i konstantnu brigu o tome da li ste namagarčeni ili ne. Ekperti kažu da ćete uz pomoć sledećih pokazatelja znati jasno i precizno da li je vaš partner zainteresovan za vas i vaš odnos ili vas vara.

Otvoren je prema vama

Iskrenost i otvorenost su glavni pokazatelji da je nekome stalo do vas. Foto: Pixabay.com

Ukoliko se vaš partner ponaša nezainteresovano i zatvoren je prema vama onda imate razloga za brigu. Ako ne krije svoj mejl, telefon i računar svaki put kada uđete u sobu, onda je sve u redu.

Dosledan je

Znate li šta možete da očekujete od vašeg partnera, ili je on nestalan i niste sigurni da možete da se oslonite na njega? Ukoliko je on osoba od poverenje, onda nemate razloga za brigu.

Ulaže u vašu vezu

Kada neko vara, on je obično jednom nogom u vezi a drugom je negde napolju. Kada primetite da se partner povlači i ne ulaže ni delić sebe u vaš odnos – onda je vreme da se alarm oglasi.

Emotivno su intimni sa vama

nedostatak intimnosti je signal za uzbunu. Foto: www.pixabay.com

Intimnost, pogotovo emotivna intimnost, je pozitivan znak da vam je partner veran. I psihička i fizička intimnost su veoma važne za vezu jer utiču na vašu povezanost i doprinose vašem zbližavanju.

Nikada ne dovodi u pitanje vašu posvećenost

Ovo je najjasniji znak da je on samo vaš. Ukoliko vara, on će se ponašati sumnjičavo i optuživaće i vas sa ili bez razloga.

(Telegraf.rs/elitedaily.com)