Posednja nedelja u 2018. godini biće veoma zanimljiva

Spremite se za svođenje računa kako na privatnom tako i na poslovnom planu, savetuje nedeljni horoskop.

OVAN

Foto ilustracija: Shutterstock

Nije povoljan dan za saradnju sa osobama lepšeg pola. Nije vreme ni za rizik u poslu. Na polju ljubavi možete da očekujete važan susret koji će u vama probuditi jake emocije. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas mogući problem sa leđima ali i sa srčanim sistemom. Vrlo je moguće da ćete imati tegobe vezane za visok pritisak.

BIK

Foto ilustracija: Shutterstock

Možete da očekujete lepe vesti po pitanju privatnog posla, naročito ako se bavite ugostiteljstvom. Kada je u pitanju ljubav, imate dilemu i ne možete se odlučiti između dve osobe. Na polju zdravlja možete da imate poteškoće sa donjim stomakom, bešikom, a ženski pripadnici ovog znaka mogu imati ginekološke probleme kao i hormonalne smetnje.

BLIZANCI

Foto ilustracija: Shutterstock

Moguće je da ćete uspeti da odete na kraće putovanje i da se odmorite od posla. Kada je u pitanju polje ljubavi, možete da se nadate zanimljivom flertu sa mlađom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa prehladom, kašljanjem ali i problemi sa plućima. Vreme je da povedete više računa o svom zdravlju kao i da ostavite cigarete.

RAK

Foto ilustracija: Shutterstock

Pred vama je period u kojem ćete imati značajan finansijski dobitak ili uvećanje zarade. Na polju ljubavi ne biste trebali da imate probleme, lepo se slažete sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, moguća je upala grla ali i problemi sa hormonima štitne žlezde. Osetljivi ste tokom ove nedelje i bilo bi dobro da se oko svega posavetujete sa vašim lekarom.

LAV

Foto ilustracija: Shutterstock

Niste posvećeni poslu i obavezama, kod vas vlada praznična atmosfera i želite da odmarate od svega. Borite se za ljubav i pažnju voljene osobe sa nekim ko vam predstavlja konkurenciju. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa vrtoglavicom, može da vas prati malaksalost, nesvestica kao i poteškoće vezane za nizak pritisak. Izbegavajte alkohol.

DEVICA

Foto ilustracija: Shutterstock

Bilo bi najbolje da se tokom ove nedelje ne zamarate poslom previše i da se posvetite samo onim rutinskim obavezama. Kada je u pitanju ljubav imate probleme jer nemate poverenje u partnera. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa nesanicom, nervozom, psihom.

VAGA

Foto ilustracija: Shutterstock

Imate stabilnu situaciju na poslu ali i problem sa nekom osobom sa kojom sarađujete. Na polju ljubavi vas očekuje dobra komunikacija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje probleme vezane za krvotok i cirkulaciju. Mogao bi da vam bude i osetljiv predeo nogu, zglobova i stopala pa i o tome povedite računa.

ŠKORPIJA

Foto ilustracija: Shutterstock

Dolaze vam dobre vesti vezane za vaš posao, uskoro biste mogli da ostvarite i napredovanje. Kada je u pitanju ljubav imate neke sukobe i sa partnerom ali i sa samim sobom jer ne znate šta želite. Na polju zdravlja vas očekuju poteškoće koje su vezane za kičmu, leđa, ukočenost, bolove u vratu i predelu ramena. Potrebne su vam vežbe za leđa.

STRELAC

Foto ilustracija: Shutterstock

Prd vama je ponuda za posao u inostranstvu ili putovanje koje bi moglo da vam se isplati. Na polju ljubavi vas očekuju pozitivni preokreti i spajanje sa osobom koja vas zanima. Kada je u pitanju zdravlje horoskop vam je naklonjen i ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Sve je u najboljem redu i osećate se dobro u svojoj koži. Imate energije.

JARAC

Foto ilustracija: Shutterstock

Očekuje vas značajno poboljšanje finansijske situacije, bićete zadovoljni poslom. Kada je u pitanju polje emocija možete da očekujete stabilno stanje sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju poteškoće sa slepim, debelim crevom, probavom ali i sa urogenitalnim traktom pa je važno da vodite računa o svom zdravlju u ovom periodu.

VODOLIJA

Foto ilustracija: Shutterstock

Na polju posla vas očekuje stabilna situacija i veće promene nećete imati tokom ovog perioda. Ljubavna situacija je jako dobra i pored voljene osobe dobijate sve ono što vam je potrebno. Kada je u pitanju zdravlje, možete biti osetljivi, malaksali, bez energije, mogući su i problemi sa hormonima ali i sa bubrezima, kao i sa nadbubrežnom žlezdom.

RIBE

Uspećete da donesete neke pozitivne promene u svoje poslovno okruženje. Na polju ljubavi ste stabilni, iako pored vašeg partnera postoji još jedna osoba koja bi želela da vam priđe. Kada je u pitanju zdravlja moguć je pad imuniteta pa je važno da budete oprezni. Skloni ste prehladama, gripu, virusima, upalnim stanjima i sezonskim bolestima pa povedite računa.

(Telegraf.rs)