Supermjesec u Raku će obilježiti poslednju nedjelju decembra i evo kako to najbolje da iskoristie

22. decembra je zavladao pun Meces u Raku i njegov uticaj će se osećati sve do kraja godine. Evo kako to da horoskop okrenete u svoju korist i da uputite čaroliju za 2019.

Pun Mesec u Raku donosi mogućnost promena na svim životnim poljima. Posle svih uspona i padova napokon ćete se fokusirati na sopstveni uspeh i počećete da garbite ka njemu. Uspešnost će se odnositi i na porodicu, i na posao, i na zadovoljstvo i na zdravsveni mir. Pun Mesec funkcioiše tako da sve vaše napore nagrađuje. Jedino što ćete biti ranjiviji nego inače, jer ćete čuti, videti i osetiti baš sve, ali i iz ovoga se može izvući velika korist.

Zbog Raka će vam biti sve emocije izraženije, ali pun Mesec donosi snagu da sa tim izađete na kraj. Uglavnom ćete uživati u zadovoljstvu.

Za ovo vreme planeta ljubavi Venera će se konektovati sa Neptunom, planetom isceljenja, pa ćete osećati više ljubavi nego inače.

Uran ima blizak kontakt sa punim Meseom, pa će biti i lepih iznenađenja za vas.

Šta septembarski pun mesec u Devici znači za vas i šta vam sve donosi? Foto: Pixabay.com

Kako biste sve ovo zadržali i u 2019. potrebno je da uradite tokom poslednje nedelje decembra neke stvari. Evo jednog rizuala koji možete da iskoristite da manifestujete svoje želje pod svetlošću Sunca.

Potapanje u Mesečevu kupku

Potrebno vam je:

– posuda od stakla, drveta ili keramike,

– kašika,

– sveće,

– tamjan,

Foto-ilustracija: Profimedia

– običan ili ružičasti kvarc,

– neorganska so,

– latice ruže,

– lavanda,

– kamilica,

– ruzmarin,

– jasmin.

Foto-ilustracija: pixabay

Upotreba:

– Napunite posudu sa neorganskom soli, laticama ruže, lavamdom, kamilicom, ruzmarinom i jasminom, i sve promešajte kašikom tri puta. Dok to radite važno je da se usredsredite na svoju najveću želju za 2019. i da je ponavljate u sebi. To može biti bilo šta vezano za ljubav, uspeh, zdravlje. Tada upalite sveće i tamjan. Istuširajte svoje telo da biste otklonili sve što je na njemu. Zatim napunite kadu toplom vodom i u nju naspite smešu soli i biljaka. Ne zaboravite da stavite kvarc na kadu ili negde da bude u njenoj blizini. Lezite udobno u kupku i vizualizujte svoje želje dok skladno dišete. Ako ovo dobro izvedete vaša energija će privući povoljne stvari u vašu auru i zadržaćete lepe osećaje i veliki uspeh. Zadržite se u kupki koliko god vam je udobno.

Telegraf.rs