Njima u laži nisu kratke noge.

Svako od nas se u različitim situacijma poslužio lažima. Međutim, za razliku od ovih horoskopskih znakova, nekima smišljanje laži ne ide od ruke.

BLIZANCI

FOTO: Pixabay

Poznati su kao osobe koje najbolje lažu od svih horoskopskih znakova. Iako je to uglavnom kako bi zadržali dobre odnose sa svima, njihova sposobnost “menjanja istine”, nema ravnu. Blizanci se odlično prilagođavaju situaciji u kojoj se nalaze, a tome znatno doprinosi i njihova sposobnost laganja. Ukoliko vam treba neko ko će vas brzo i lako izbaviti iz nezgodne situacije, pozovite osobu rođenu u znaku Blizanaca.

RAK

FOTO: Pixabay

Ako postoji horoskopski znak kog ćete teško uhvatiti u laži, onda je to Rak. Rakovi su skloni “čuvanju veoma bitnih informacija” samo za sebe, čak i ako to šteti nekom drugom. To ih ne čini zlim osobama, jer su oni uglavnom veoma zrele i stabilne ličnosti. Skloni su preterivanju i vrlo često izmene situaciju u svoju korist upravo lažima. I pored toga, na Rakove se možete osloniti, jer su veoma otvorene ličnosti.

LAV


FOTO: Pixabay

Lavovi su poznati po tome što će sve uraditi kako bi zaštitili svoj ego. Zbog toga, mogu dospeti u situaciju gde će vrlo vešto izbeći istinu, samo zato što to njima ide u korist. To isprva deluje sebično, ali morate znati da je to Lavovima u prirodi – oni moraju biti vođe. Ipak, od svih znakova na ovoj listi, osobe rođene u znaku Lava, najlošije kriju svoje laži. Često se upletu, i iako misle da su dobro “sakrili tragove”, to ne bude uvek tako. Ukoliko ste prijatelj s Lavom, vrlo lako možete primetiti kada laže, samo obratite pažnju da li sklanja pogled od vas.

BK TV