Još jedno hapšenje! Nakon Davora Dragičevića i Suzane Radanović, oca i majke ubijenog Davida, te bivšeg poslanika Adama Šukala, na Trgu Krajine uhapšeni su i Draško Stanivuković narodni poslanik i Branislav Borenović lider PDP-a.

Draško je rekao da je ovo bezakonje.

– Hapse ljude koji su ostali bez djece. Hapse nas bez razloga. Zajedno smo jači od njih – poručio je Draško, koji je došao na Trg Krajine kako bi pružio podršku građanima koji protestuju zbog hapšenja Davidove porodice.

Draško je rekao da je ovo bezakonje. Hapse ljude koji je ostao bez djece. Hapse nas bez razloga. Zajedno smo jači od njih.

– Ovo je kap koja je preslila čašu. Večeras svi trebamo izaći u 618 časova svi na Trg Krajine. Moramo do kraja da budemo uz ove ljude. Ja se nikog ne bojim – rekao je Stanivuković, nakon čega je presjekao policijsku traku.

On je rekao građani da uzvikuju “Pravda” za svečano otvaranje, a nakon toga je uhapšen.

Borenović je izrazio negodovanje zbog ovog postupka policije i pokušao da spriječi odvođenje Stanivukovića, nakon čega je i on uhapšen.

Iako su građani pokušali da spriječe hapšenje, a Draško je pružao otpor, umiješala se Jedinica za podršku MUP-a RS i odvela Stanivukovića i Borenovića.

Ogorčeni građani su blokirali saobraćaj, a policija je nastavila da hapsi. Građani su ubrzo nakon toga dozvolili da se saobraćaj odvija normalno.

Jednog građanina policija je, kako javlja novinar Srpskainfo, bukvalno odnijela.

Srpskainfo