Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je da je DNS ostao vjeran svojim principima, a da je “provjetravanje” stranke u prethodnom periodu otvorilo vrata novim članovima.

– Riječ je onima koji su u DNS-u prepoznali potencijal većeg rasta i novih mogućnosti koje druge političke stranke ne pružaju u ovom trenutku – istakao je Pavić na novogodišnjem prijemu koji je organizovalo Povjereništvo Gradske organizacije DNS-a Banje Luka.

Član Povjereništva Mira Popović rekla je da se ubrzano završava konsolidacija i reorganizacija gradske organizacije ove stranke, saopšteno je iz DNS-a.

Popović je dodala da će time banjalučki DNS sigurno postati jedan od najuspješnijih i najvažnijih stranačkih organizacija u Republici Srpskoj.

Potpredsjednik DNS-a Milan Radović naveo je da je DNS ostvario mnogo uspjeha, ali da u narednom periodu slijedi još dosta rada, kojeg sadašnja postavka gradske organizacije DNS-a Banja Luke i te kako može uspješno ostvariti.

Prijemu u hotelu “Bosna”, ističu iz DNS-a, prisustvovalo je više od 500 zvanica iz oblasti kulture i umjetnosti, kao i uspješni privrednici, profesori i brojni drugi gosti.

SRNA/Srpskainfo