Ispred poznatog sarajevskog kluba Dorian Gray pre nekoliko dana nadzorne kamere su zabeležile incident gde muškarac brutalno zlostavlja devojku. Ipak, ekspresno je regovao vlasnik kluba i poznati MMA borac Denis Stojnić.

Naime, u ranim jutarnjim satima u nedelju na snimku koji se pojavio na internetu jasno se vidi kako devojka napušta noćni klub i užurbano se kreće prema glavnoj ulici. Za njom je istrčao muškarac koji ju je odmah povukao za kosu i počeo da je udara iza parkiranog automobila.

Da bi sprečio brutalno nasilje nad devojkom iz kluba je brzo izašao i vlasnik objekta Denis Stojnić, koji je i najpoznatiji MMA borac u toj državi. Brzom reakcijom je odvojio muškarca od devojke i sa nekoliko udaraca ga je savladao.

Nedugo nakon toga iz objekta su izašli i drugi članovi osoblja koji su razdvojili Stojnića i spomenutog muškarca.

“Kada sam video na svom videonadzoru, da ogromni muškarac čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu zatvorenom pesnicom u glavu, ja sam odmah istrčao i tako reagovao kako bih devojku zaštitio od nasilnika. Savladao sam ga, pa sam sa obezbeđenjem devojku ispratio do taksija, a ona nije htela ovaj slučaj da prijavi policiji. Nažalost u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čoveka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da da se svi u mojim objektima osećaju sigurno, a posebno žene jer su to nečija deca, sestre, majke i slabiji i nežniji su pol”, rekao je Stojnić za Klix.

ALO