Ostavite 2018. iza sebe. Evo šta vas čeka već na početku 2019.

Već 2. januara se zvezde igraju sa nama. Evo šta kaže horoskop šta će nam to doneti konjukcija Sunca i Saturna u Jarcu tokom ovog hladnog meseca i da li će nas ljubav ugrejati.

Poravnanje Sunca i Saturna će nam već od danas uticati na romantičnu stranu života. Snažna sila zvezde i planete će doneti nove početke, ili ćemo okrenuti novi list u staroj vezi ili ćemo naći novog partnera. Već drugog dana u novoj godini se može osetiti želja da sve ostavimo iza sebe i probamo nešto što do sada nismo.

Kombinacijom slične snage i energije, Sunce i Saturn sa konjukcijom u Jarcu će nam omogućiti da pokrenemo novo poglavlje života bez puno muke. Iako će ovaj tranzit trajati samo jedan dan, njegova energija će se osećati do kraja meseca.

Sunce označava našu predstavu o sebi, kako razmišljamo, kakva su nam nadanja i verovanja. Predstavlja naše mesto u univerzumu koje želimo da zauzimamo. Kada je u Jarcu, Sunce predstavlja planiranje svakog koraka unapred tako da je fokus na postizanju naših ciljeva.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Juče je Mars ušao u Ovna i gurnuo nas pravo u vatru. Pošli smo sigurnim korakom za onim što stvarno želimo kako bismo se osetili zaista živima. A sada nam Sunce i Saturn nameću planove za budućnost kada je ljubav u pitanju.

Jarac je zemljani znak koji je poznat po logičnosti i praktičnosti. On je planer, ali dok Ovan želi sve da sruši da bi došao do cilja, Jarac pravi strategiju. Uzima koliko god vremena da mu je potrebno da formira dobar put ka zadatku, a onda se baca na naporan rad da ga završi.

Što se ljubavi tiče, svima nam treba ova energija i Ovna i Jarca, samopouzdanje i logičko razmišljanje. Sa tim stavom bi svakako osvojili svaku osobu na planeti.

Foto: Pixabay.com

Saturn je kralj vremena i karme. Ova planeta nas podstiče da namećemo vlastite granice i da podseća nas da treba uvek da probijamo limite. Kada je u Jarcu, onda se nalazimo u situaciji da shvatimo šta smo sve navukli na svoja pleća i da analiziramo koliko možemo tereta da ponesemo sa sobom, a da istovremeno budemo sposobni da ostvarimo svoje ciljeve.

Iako nikako ne želite da povredite nekoga, kao što ne želite da i vas povrede, ipak nije fer davati partneru lažnu nadu. Moramo se otarasiti onoga što nam istinski ne znači i okrenuti se osvajanju drugih teritorija. Saturn u Jarcu nas tera da verujemo u sebe i da jasno kažemo šta želimo i šta nam je potrebno.

Foto: AP/Tanjug

Dok god Sunce i Saturn traže od nas da rastemo, moraćemo da donosimo teške odluke, ali pravične. Nikako nije dobro da se zavlačimo u mišju rupu i da se krijemo od ove energije, jer ona neće tako lako proći. Uostalom, vreme je da uzmemo stvari u svoje ruke i da se rešimo prošlosti na što bezbolniji način. Niko nije osvojio nešto novo vukući repove za sobom.

Sve ovo su jako važne odluke za početak Nove godine i daće vam smernice kako da nastavite dalje u životu. Reklo bi se da se planete nisu bolje mogle namestiti na početku januara.

Naravno, ovu energiju će najviše osetiti zemljani i vatreni znakovi, tako da se od njih očekuje potpuna koncentracija i raščišćavanje već izlizanih stranica vaših knjiga.

(Telegraf.rs / yourtango.com)