Detalji stravične likvidacije, koja se juče dogodila u Ulici Rajka od Rasine na Banovom brdu oko 10 sati, u kojoj je nastradao Nebojša Marković (37), ne prestaju da šokiraju javnost.

Redakcija “Blica” došla je u posed snimaka sa drugih bezbednosnih kamera kuće u kojoj je živeo Marković sa suprugom i bebom, ali i njigov zet, koji je, kako se sumnja, prava meta likvidatora.

 

Na njemu se i iz drugih uglova jasno vidi automobil kojim su se dovezli ubica i njegov pomoćnik koji je sedeo za volanom, ali i registarske tablice.

Takođe se vidi kako Marković stoji sa dečijim kolicima kraj automobila, gleda u pravcu belog vozila koje je zastalo pored njega i iz kog je izašao ubica, noseći crnu torbu, a u njoj oružje.

Markovićeve grudi a potom i jedan u glavu. Nesrećni čovek ja na licu mesta podlegao povredama. Ubica i saučesnik su se odvezli, a Markovićevo beživotno telo ostalo je da leži u snegu pored dečijih kolica.

FOTO: J. ALEKSIĆ / RAS SRBIJA

Komšije su ubrzo pozvale Hitnu pomoć i policiju koji su odmah stigli na lice mesta, ali lekari su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.

Međutim, ubrzo nakon napada počelo je da se “šuška” da je nastradali zapravo žrtva obračuna u koji je umešan pomenuti Aleksandar Š., inače poznat policiji.

Šta više, da je on “glavni cilj” napadača smatralo se i avgusta 2017. godine, kada je zapaljen automobil Vuleta Avdalovića, bivšeg košarkaša Partizana, koji živi u kući pored one u kojoj je Marković stanovao sa porodicom. Naime, tada je postojala pretpostavka da je vozilo nekadašnjeg sportiste uništeno greškom, te da je meta, najverovatnije, bio automobil Markovićevog rođaka

Blic.rs