Misteriozni muškarac s kojim je folk pjevačica Jelena Karleuša (40) razmjenjivala poruke, zbog čega je njen muž, fudbaler Duško Tošić (33), dobio napad ljubomore i oduzeo joj mobilni, jeste Tošićev kolega, reprezentativac BiH Ognjen Vranješ (29), saznaje ekskluzivno Blic.

Porodična drama u domu Karleuša – Tošić izbila je 3. januara, kada je Duško Tošić, po povratku iz Kine gdje igra za Guangdžou, iz nekog razloga posumnjao da se Karleuša dopisuje s drugim muškarcem. Oteo joj je mobilni i u njemu našao sporne poruke od svog kolege Vranješa, odbrambenog igrača belgijskog Anderlehta i bh. reprezentacije.

https://www.instagram.com/p/BnBI0xHFbJg/?utm_source=ig_embed

Zbog “zapljene” mobilnog Jelena Karleuša je izostala s društvenih mreža skoro pet dana, a inače je aktivna skoro svakog dana.

– Duško je u Jeleninom telefonu našao mnogobrojne poruke koje su razmjenjivali Jelena i Ognjen, koji je inače u braku sa izvjesnom Danijelom. Iz Jeleninog telefona je uzeo Ognjenov telefonski broj i pozvao ga, kako bi se sreli i porazgovarali o spornim porukama – kaže za Blic izvor blizak bračnom paru Tošić.

Zasad nije poznato kako je prošao planirani razgovor dvojice fudbalera.

Navodna veza s Katarinom Grujić

Ognjen Vranješ nije novajlija na stranama koje se bave estradom. Prošlog ljeta je osvanuo na naslovnim stranama zbog navoda da je suprugu Danijelu prevario s pjevačicom Katarinom Grujić. Nije želeo da komentariše tu vijest, ali bilo je onih koji su hteli.

Foto R. Ristić/RAS Srbija

Katarina Grujić je tvrdila da nije u vezi s Vranješom, već da su prijatelji, ali je potom na društvenim mrežama objavila snimak iz kafane na kojem se vidi kako razmjenjuju nježnosti. Na gostovanju u jednoj TV emisiji je na poklon dobila Vranješov dres, a voditelja upitala “zašto joj poklanja pidžamu koju već ima”.

Sudeći po svemu, međutim, ta ljubav nije opstala, a Vranješ je i dalje u zvaničnom braku s Danijelom. Ipak, nastavio je sa momačkim životom. Pauze od fudbalskih obaveza koristi kako bi snagu povratio u Beogradu – i to na nastupima pjevačica. Prošlog ljeta je bio čest gost beogradskih splavova, gdje je viđan u društvu atraktivnih djevojaka.

Skandal s tetovažom

Ognjena Vranješa i u profesionalnom životu prate kontroverze. Kao na primjer kad se u ljeto 2015. pojavio s tetovažom granica Republike Srpske na lijevoj ruci, čime je razbesnio pojedine navijačke grupe u BiH koje su zahtijevale od tamošnjeg Fudbalskog saveza da ga po hitnom postupku izbaci iz reprezentacije.

https://www.instagram.com/p/Br2aUDNDp8J/?utm_source=ig_embed

Vranješ je zbog toga na društvenim mrežama dobio veliki broj prijetnji.

Nekoliko dana kasnije je tetovažu prepravio u sat, ali mu to nije pomoglo da vrati naklonost navijača. Kada su se strasti smirile nastavio je da brani boje BiH, a svoj gest okarakterisao je kao “glupost”.

U karijeri je nastupao za banjalučki Borac, Crvenu zvezdu, nekoliko ruskih i turskih klubova, a u posljednje dvije godine za atinski AEK i, trenutno, za belgijski Anderleht.

Blic.rs