Policijska uprava Trebinje traga za dvije nepoznate osobe koje su bježale od policije, da bi potom u mjestu Duži zapalile terenac “suzuki vitara” i pobjegli u obližnju šumu.

Osumnjičeni su prethodno pobjegli policijskoj patroli koja je, oko 12 časova, pokušala da ih zaustavi na magistralnom putu M20, Trebinje – Dubrovnik, u mestu Ivanica kod Ravnog u Federaciji BiH. Vidjevši policiju vozač “suzukija” je nastavio da vozi prema Trebinju i patrola je krenula za njima i sve dojavila susednoj PU Trebinje.

“Patrola je službenim vozilom krenula za njima i sustigla ih je u mestu Duži kod Trebinja. Građani su primjetili da su iz “suzukija” izašle dvije osobe koje su pobjegle u šumu, dok je na vozilu izbio požar, koji su lokalizovali pripadnici Vatrogasne jedinice Trebinje,” saopšteno je iz PU Trebinje.

Poslije dojave na lice mjesta upućeno je više policijskih službenika PU Trebinje, te kriminalistička policija koja traga za odbjeglima. Razlog bjekstva, te paljenja vozila još nije utvrđen i više detalja biće poznato po završetku uviđaja.
Novosti.rs