Da bi se dopale muškarcima, žene često svjesno, ali i nesvjesno, mijenjaju svoje ponašanje i rade neke stvari kojima mogu postići samo efekt suprotan od željenog.

Evo nekoliko grešaka zbog kojih će vam gotovo svaki muškarac okrenuti leđa.

  1. Ostavljate utisak nesigurne žene

Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja ponekad sasvim slučajno znaju ostaviti utisak nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac prijeko potreban, a to je stvar koja muškarce odbija i ubija šanse za vezu. Takav utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, govoreći ružno o vašem bivšem i govoreći ružno o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem momku, negativno govorite i o sebi. Kada govorite ružno o drugim ženama, ističete vlastite nesigurnosti.

  1. Mislite samo na njegovu seksualnost, a ne na emocije

Mnoge žene misle da su muškarci prije svega seksualna bića i da će ga emotivno privući samo ako ga prvo privuku u seksualnom smislu. Žene često spavaju s muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti, muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma.

  1. Ne znate prepoznati potencijal za vezu

Žene često vide potencijal za vezu tamo gdje ga nema. Ukoliko osjećaju snažnu privlačnost, ignoriraće razum i instinkte te će previdjeti činjenicu da taj muškarac nije potencijal za vezu i nikada neće ni biti. Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće znake, kao što su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresiranost, varanje, udvaranje drugim djevojkama već na samom početku da biste sebe poštedjeli sve većih razočaranja.

(Avaz)