Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević ocenio je da su najnovije lažne optužbe Sergeja Trifunovića vrhunac ostrašćene, bolesne, patološke mržnje.

Vučićević je za Pink istakao da je to verovatno jedna od najgadnijih i najstrašnijih laži koju je bivši glumac, koji se predstavlja kao lider opozicije ikada izgovorio i pozvao ga da ako ime dokaze za ovu svoju tvrdnju odmah ode u policij i tužilaštvo.

– Ozbiljna je to optužba. Optužili ste predsednika ove države za pokušaj ubistva profestora Pravnog fakulteta. Problem je u tome što je to strašna, bolesna laž – rekao je Vučićević, istakavši da Aleksandar Vučić nikada nije bio član četničkog pokreta i da je tek kao student, 1993. godine postao član SRS.

– Njihove demonstracije, ono što nazivaju građanski protesti, a u stavri su Đilasovi protesti, finansira ih tajkun Đilas, su svake subote sve manje. Sve manje ljudi veruje u njihove laži. Sve manje ljudi, pa i funkcionera tih opozicionih stranaka dolazi jer shvataju da je to potpuno besmisleno – naveo je Vučićević.

Govoreći o kampanji protiv udovice Olivera Ivanovića, podestio je da je Željko Veselinović, predsednik Saveza za Srbiju, Đilasov najbliži saradnik juče Milenu Ivanović rekao da je “žena đavo”.

– To je bolesno, oni orkestrirano napaduju. To što je rekao Veselinović je samo vrhunac strašne hajke koja se vodi protiv Milene. Oni to rade jer Milena neće da pristane da igra kako oni sviraju. Prethodno su je optužili da je saučesnik u ubistvu Olivera Ivanovića. Strašno je to što rade, vode najgoru kampanju mržnje, najgore targetiranje – istakao je Vučićević.

Autor: TV Pink Printscreen

On je podsetio da je Veselinović je čovek koji je javno pozivao na silovanje premijerke Ane Brnabić i na politička ubistva, te dao da je Đilas ovog puta pokušao da se ogradi od toga što je napisao za Milenu Ivanović.

– Đilas na Tviteru piše da to traži odgovornost, kao mi se ne slažemo, a on mu je rekao da to napiše. Njima je potrebno da naprave haos. Nije Sergej Trifunović sam od sebe počeo da piše da je Vučić bacao bombe kao student. To mu je neko rekao. Ko? Pa tajkun Dragan Đilas – naveo je Vučićević.

Prema Vučićevićevoj oceni, opozicija najsramnije i najbolesnije zloupotrebljava Olivera Ivanovića u političke svrhe.

 – Dok je bio živ, dok je bio nezakonito u pritvoru, bez ikakvih dokaza molio je i neke od njih da mu pomognu. Nisu mu ni na jednu poruku odgovorali. Pitajte Milenu ko se porodici Ivanović tada našao i ko im je pomagao? Nije to niko od lidera Saveza za Srbiju, nije tada Đilas pomislio da izvadi 100 evra iz džepa… Neko drugi je pomagao porodicu Ivanović i svaka mu čast – rekao je Vučićević.

– Oliver je sam izabrao Milenu, bila mu je životna saputnica, sa njim je delila i drobro i zlo, a vi sada pljujete na nju. Sram vas bilo! – dodao je glavni i odgovorni urednik “Informera” napomenuvši da opozicija vodi kampanju i protiv Ružice Đinđić jer odbija da učestvuje u njihobom protestima.

Pink.rs