Russian President Vladimir Putin speaks to the media after his talks with Serbian President Aleksandar Vucic in Belgrade, Serbia, Thursday, Jan. 17, 2019. Putin and his host, Serbian President Aleksandar Vucic, praised the relationship between the two countries in brief televised statements. (AP Photo/Darko Vojinovic)

U kabinetu Gavina Viliamsona, britanskog ministra odbrane, uslikana je rolna toalet papira sa likom ruskog predsjednika Vladimira Putina, objavio je Dejli mejl.

Foto: PE3K / Shutterstock

Izvor blizak ministru odbrane potvrdio je da je toaletna rolna sa Putinovim likom primijećena u njegovoj privatnoj kancelariji u Ministarstvu odbrane, dodavši da ju je Vilijamsonu poklonio neko ko je htio da se našali, prenosi “Blic”.

Foto: Profimedia

– To je bio poklon iz šale, svi znaju da Gavin ima veoma dobar smisao za humor – saopštio je taj izvor.

Inače, rolne sa likom ruskog predsjednika popularne su u Ukrajini.

Podsjetimo, britanski ministar odbrane Vilijamsom istakao se žustrim komentarima na račun Moskve poslije trovanja “novičokom” bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja (66) i njegove kćerke Julije (33) početkom prošle godine u Solsberiju.

Britanska premijerka Tereza Mej zaprijetila je tada da će iz Britanije biti protjerano 23 ruskih diplomata, na šta je zvanični Kremlj saopštio da će recipriočno uzvratiti. Vilijamson je tada odgovorio Rusiji “da umukne i da se gubi”.

Kremlj se nije oglašavao o ovom slučaju.

Srpskainfo