Jelena Karleuša se poslije skandala koji je izbio između nje i Duška Tošića, a sve zbog fudbalera Ognjena Vranješa, juče prvi put pojavila na snimanju emisije “Zvezde Granda”. Jelena je stigla u pratnji menadžera, a čim je kročila u studio nastao je problem.

Ona je bijesna prišla Saši Popoviću vičući:

– Skloni od mene ovu budalu. Neću da sjedim pored Đurišić to nije dobro za moje mentalno zdravlje.

Saša je smirivao situaciju, a kao i svi ostali imao je u vidu skandal sa Vranješem pa nije pridavao pretjeranu važnost Jeleninoj nervozi, koja je bila očigledna sve vrijeme.

Jelenin sukob sa Snežanom počeo je tokom snimanja emisije kada je jednoj kandidatkinji vikala: “Sram te bilo, stvarno sram te bilo, stidi se”.

Đurišićka je javno negodovala: “Zašto Jelena tako govoriš, djevojka nema razlog da se stidi”. “E, pa sram te bilo”, nastavljala je Karleuša.

Popović se i tada umiješao, ali mu JK nije dozvoljavala da izgovori šta je htio.

– Da li je nama lako, ko nam gleda kroz prste, ko nas štedi?! Nas bre razapinju – urlalala je iz sveg glasa Karleuša aludirajući na medijske natpise u jeku seksualnog skandala sa Vranješom.

Pozvali smo Snezanu Đurišić za komentar, a  ona  je pokušala da izvrda sa odgovorom i da odgovori na Karleušine uvrede, ali je rekla pomirljivo:

– Ja bih voljela da to ne pišete. Nije joj lako, nervozna je sada.

Tokom jučerašnjeg snimanja Karleuša je nervozu smirivala pijuckajući bijelo vino, vrteći olovku po rukama kojom se i igrala stavljajući je između nosa i usta, poput djeteta, piše Blic.

Budući da se do snimanja skrivala od novinara i fotoreportera Jelena je na snimanje došla gladna i krišom je tokom snimanja grickala pomfrit iz popularnog lanca brze hrane koji je dijelila sa Marijom Šerifović, a poslije toga se krišom, takođe, zasladila pitom iz istog restorana.

Podsjetimo, Jelena Karleuša našla se u centru skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke upućene fudbaleru Ognjenu Vranješu dospjeli u javnost.

(Blic)