Najviše je interesantan račun “u sobi” trećeg dana posjete 1.239 evra, za šta upućeni kažu da je Đukanović izvjesno imao “društvo”

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević platio je skoro 40.000 evra sedmodevni odmor predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću u Dubaiju.

On je boravio od 25. marta do 2. aprila 2011. godine, u hotelu „Van end Onli Palm“, u sobi 304 koja je kraljevski apartman, račun je platio Knežević sa adrese Amatusia Bič, Limasol na Kipru, prenosi „Dan“.

Ovim se negira izjava Đukanovića kako on i Knežević nisu prijatelji, jer se iz onoga što je objavio „Dan“ jasno vidi da je predsjednik Atlas grupe Duško Knežević plaćao privatne račune šefa države i DPS-a Mila Đukanovića prilikom njegovog boravka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE).

„Dan“ je došao do dokumentacije koja to potvrđuje. Radi se o plaćanju hotelskog računa za ekskluzivni sedmodnevni boravak Mila Đukanovića i još jedne osobe u Dubaiju.

Posebno su interesantni računi: 614,58 u sobi u kojoj je boravio prvog dana bez specifikacije na šta se račun odnosi, drugog dana u restoranu 302,08.

Najinteresantniji je račun „u sobi” trećeg dana posjete 1.239 evra, opet bez specifikacije.

Upućeni kažu da je Đukanović izvjesno imao “društvo” jer se teško pravi toliki račun na drugi način.

„Izgleda da Đukanović nije bio zadovoljan sa time koliko sam davao i zbog toga mi je priređena ova situacija“, kazao je sinoć u emisiji „Nedjelja u petak“ Knežević.

„Godinama sam savijao kičmu i pristajao na sve ono što se radilo u DPS-u, a glavni razlog što sam to radio bio je zavičajni romantizam i želja da uredimo Crnu Goru kao nezavisnu i pravno uređenu državu“, naglasio je predsjednik Atlas grupe.

Izvor: in4s.net