Miloš M. (25) iz Čačka izboden je jutros ispred ulaza u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, gdje je kraće vrijeme živio kao podstanar. Mladić je odmah zbrinut u Urgentnnom centru, ali je nedugo zatim podlegao povredama.

Na mjestu gdje se jutros oko 6 časova odigrao krvavi obračun više mladića u kom je teške povrede zadobio student iz Čačka, vidljivi su tragovi krvi od ulice pa sve do ulaza.

Uznemirene komšije koje su reporteri “Blica” zatekli odmahuju glavom prolazeći pored mjesta gdje je jutros kobne rane pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima zadobio Miloš M.

Foto: RAS Srbija

– Koliko znam taj mladić živi kod nas u zgradi na prvom spratu sa još jednim cimerom. Studenti su iz unutrašnjosti, mislim da su iz Čačka. Jutros nisam ništa čula, tek kad sam vidjela policiju bilo mi je jasno da se nešto desilo – kazala nam je stanarka zgrade na broju 20A.

Ipak, buku je čula stanarka sa nižih spratova, ali, kako kaže, nije mislila da se nešto ozbiljno dogodilo.

– Moj pas je mnogo lajao jutros rano, ne mogu sa sigurnošću da kažem koliko je bilo sati, ali mi je bilo čudno jer uglavnom ne laje toliko. Međutim ništa konkretno nisam čula sve dok nisam vidjela policiju ispred a onda i na vestima – kaže komšinica iz ulaza.

Komšije su reporterima “Blica” pokazale stan u kom je živio pokojni Miloš, međutim vrata niko nije otvarao. Kako su nam rekli u toj zgradi, njih dvojica iznajmljuju stan od porodice Nedeljković već duže vrijeme, oko dve-tri godine. Sa ovim momcima do sada nije bilo nikakvih problema.

O ubicama ali i motivu napada još uvijek se malo zna. Kako su jutros prenijeli beogradski mediji, u incidentu je učestvovao mladić u bijeloj jakni za kog se pretpostavlja da je ubica. Uz to, pojavila se informacija da je preminuli mladić bio pripadnik navijačke grupe, te bi motiv ubistva mogao da se skriva upravo u neraščišćenim navijačkim računima.

Ipak, istraga je u toku, a policija intenzivno radi na svim okolnostima koje bi trebalo da rasvjetle ovaj krvavi zločin.

Blic.rs