Veoma je lako upasti u ljubavnu rutinu, ali isto tako nije teško ni zaobići je. Potrebno je samo malo truda…

1. Izađite sa svojim prijateljicama, a nakon toga se nađite s njim kad ste pod uticajem nekoliko pića. Ako vam se još neko drugi u međuvremenu udvarao, vašem nestašluku neće biti kraja.

2. Nemojte izbegavati seks za vreme menstruacije. Setite se kako ste samo u takvim trenucima tako napaljeni da ne možete da izdržite.

3. Nek vam mobilni bude u torbici tokom izlazaka s njim i ne skačite na svaki zvuk, ceniće vašu posvećenost njemu i vašem zajedničkom vremenu.

4. Iznenadite ga ispod tuša, ne zato jer vam se žuri, nego zato što želite istinski da uživate s njim.

5. Recite mu kako je seksi, nakon toga će on obično reći da ste vi seksi. Oboje dobijate.

6. Smejte se njegovim šalama i pažljivo slušajte šta želi da vam kaže.

7. Kad se vraćate s posla kupite mu omiljeno pivo i čips, jer i sami znate kako je neverovatan osećaj kada on vas iznenadi nekom sitnicom, bez posebnog razloga.

8. Nemojte da ga napadate samo zato što vas u petak uveče zove da idete s njim na trčanje ili nešto drugo. Vaša nova serija može da sačeka, a ovakve aktivnosti samo će ojačati vašu vezu.

9. Radije zaspite s njim nakon seksa, nego da odmah žurite da oblačite svoje najdraže gaćice i spavaćicu.

10. Gledajte ga na tako sladak i sramežljiv način dok vam priča šta mu se sve dogodilo tog dana, da ne može ništa drugo nego da ne skida pogled i ruke s vas.

11. Probleme nikad ne iznosite u javnosti, čak i kad vas provocira time što je protiv svega što kažete. Kad dođete kući slobodno raspravite sve što vam smeta, ali nikad u javnosti.

12. Održavajte svoju žensku mističnost tako da nikad ispred njega ne stavite dezodorans, čistite uši ili sečete nokte. Zadržite dozu tajanstvenosti.

13. Uhvatite ga za guzu ili biceps kad hoda kraj vas, a zatim podignite obrve gore – dole kao znak odobravanja.

14. Ponekad ga iznenadite oralnim seksom kada to najmanje očekuje! Biće oduševljen!

15. Kupujte seksi donji veš i za obične dane, a ne samo za rođendane, godišnjice ili dan zaljubljenih.

Izvor: Cosmopolitan.hr