Prijedorska Turistička organizacija predstaviće se na “Alpe Adrija” sajmu turizma u LJubljani koji počinje danas i traje do subote, 2. februara.
Direktor Prijedorske Turističke organizacije Amira Ganić potvrdila je Srni da će turistički potencijali grada biti predstavljeni na zajedničkom štandu Turističke organizacije Republike Srpske.

“Na tom izložbenom prostoru predstavićemo se promotivnim materijalima kao što su turistički vodiči grada Prijedora i Nacionalnog parka `Kozara`, kulturno-istorijsko nasljeđe Prijedora, lovni i ribolovni potencijali, te sve ostale brošure i ponude turističkih agencija”, navela je Ganićeva.

Ganićeva je istakla da je nastup na ovom prestižnom turističkom sajmu veoma značajan posebno zato što važi za jedan od najprestižnijih sajmova koji su specijalizovani za avanturizam i aktivni odmor.

“Prethodnih godina smo posebno radili na boljoj ponudi sadržja u tim sferama, tako da možemo predstaviti adrenalinske staze, `Avantura park`, te planinarske, penjačke i pješačke staze na Kozari”, istakla je Ganićeva.

Ona je najavila da će se nakon ovog sajma, Turistička organizacija Prijedora tradicionalno predstaviti i na Sajmu turizma u Beogradu, koji će biti održan krajem februara.