Jeste li sebe uhvatili nekad u nekim čudnim žudnjama?

Možda pijete stalno kafu, “visite” na društvenim mrežama ili maštate osavršenom romantičnom izlasku sa partnerom – za sve to može da bude kriv vaš porok koji vam diktira horoskopski znak.

Horoskopski znaci ne razlikuju se samo po osobinama ličnosti i interesovanjima, već i po porocima i žudnjama. Ovo su najveći poroci svakog horoskopskog znaka ponaosob.

Ovan – kofein

ovna ćete prepoznati po šolji kafe u ruci koju samo doliva. Foto: Pixabay.com

Prvi znak Zodijaka je rođen kao prirodni vođa i trendseter. Ne boje se da iniciraju produktivne konverzacije i dele svoje ideje sa samopouzdanjem. Puni su energije, vole da sarađuju i obožavaju kafu. Koriste je kao pojačivač energije koja im je potrebna da izdrže dan. Uvek ćete videti Ovna kako sprema kafu na poslu i skladišti energetske napitke.

Bik – hrana

Zna da postoji i drugi način da izrazi strast prema životu i to kroz hranu. Ima tendenciju da svoje emocije prenosi na hranu i kroz nje ih proživljava. Oni jedu šta god ima na nekoj proslavi i ne stide se ovog osnovnog instinkta. Bik uvek planira dejtove koji uključuju klopu, a uživa u intimnosti koju deljenje hrane za vreme obroka stvara.

Blizanci – nikotin

S vremena na vreme im je potrebno da se osame i imaju malo vremena samo za sebe. Koriste cigarete i elektronske cigarete kako bi se opustili i malo zaboravili na obaveze. Cigarete su takođe način da započnete konverzaciju sa nekim tokom puš pauze. Bilo da ste na poslu ili zabavi, to je uvek dobra ideja.

Rak – lekovi protiv bolova

Veoma su intuitivni i sentimentalni, pa na njih utiče sve i pozitivno i negativno. Vodi ih srce i ponekad uče na bolan i težak način. Zbog toga su skloni bolu i lekovima protiv njih, mada bi bilo pametnije da se opredele za neku prirodnu varijantu.

Lav – šoping

Lav je nezasit kada je šoping u pitanju. Foto-ilustracija: Profimedia

Vole da budu u centru pažnje, a za to im treba uvek dobar autfit. Vole da kupuju luksuzne poklonekako bi drugima učinili da se osete posebno. Videćete ih kako krstare internetom ikupuju online u velikim količinama. U stanju su da potroše sve do poslednjeg dinara bez da to i primete.

Devica – toksične veze

Ako ste Devica onda ste najnesebičnija osoba koja postoji. Volite da date sve nekome, čak i ako ta osoba to ne zna da ceni. Skloni ste emotivnoj krizi i destrukciji jer dozvoljavate da vas drugi povređuju jer ste lojalni, ali ste skloni vezama koje ne donose mnogo poštovanja i zdravih osećanja.

Vaga – društvene mreže

Biti Vaga nije lako jer ste vi pravi društveni leptir. Uvek kačite različiti materijal na društvenim mrežama i stalno proveravate imate li neki novi “like”. Biti u kontaktu sa svetom je jako važno za vas, pa se trudite da uvek budete dostupni  ipri internetu.

Škorpija – intimnost

Kada ste Škorpija, onda shvatate seks i ljubav veoma ozbiljno. To je najvažniji aspekt vašeg života i ponekad preovladava drugim oblastima u vašem životu. Mnogo vre,mena provodite razmišljajući o senzualnosti i prisnosti u životu.

Strelac – avanture

Tek ste doputovali sa jednog, a već planirate drugo putovanje. Foto: Profimedia/Alamy

Uvek ste u potrazi za još većom avanturom. Uvek ste za putovanje i imate listu mesta koja želite da posetite. Volite nova iskustva i uvek imate spontane planove sa nekim ljudima.

Jarac – posao

Nemate vremena za distrakciju od vaših velikih ciljeva. Orijentisani ste na detalje i uvek imate nešto važno da radite. Dok to radite izgubićete fokus na druge takođe bitne stvari u životu. Možda će vaš društveni život da trpi zbog toga što vi imate dosta posla, ali nešto mora da trpi. To sigurno neće biti posao.

Vodolija – video igrice i knjige

Biti Vodolija znači plivati glatko kroz život i uvek biti u svetu fantazija. Možete se videti kako igrate igrice ili čitate knjigu. Volite da čitate priče i uvek se izgubite u svetu mašte. Možete da izgubite kontakt sa stvarnosti i budete u svetu mašte i kreacija.

Ribe – romantika

Kada ste Riba, onda nosite vaše srce u rukavu, a kako previš eljubavi iznosite u svet rizikujete da budete povređeni. Biti romantičan je vama tako lako i uradićete sve da pokažete vaša osećanja onom edo koga vam je stalo.

Telegraf.rs