Da li ste vi među srećnicima?

Horoskop uvek može da nam otkrije male tajne kako bismo bili srećniji i zadovoljniji. Ipak, ponekad i mi uložimo neki trud. Evo koga su zvezde nagradile ove nedelje.

Sunce je u Vodoliji, a to čini da svako na povom svetu ima priliku da shvati koliko je poseban. Neki su to već iskoristili, a nekome se do sada zvezde nisu povoljno namestile.

Od 4. februara Merkur, planeta intelekta, oformljava pozirivan trougao sa Marsom i Uranom i to donosi pravu zabavu.

Ipak, ove sedmice tri znaka imaju najveću šansu da provedu nezaboravnu nedelju u životu.

Foto: Shutterstock

Blizanci

Blzanci, vi vidite stvari potpuno drugačije od onoga kako ste ih posmatrali do sada.

Mald Mesec ulazi u vašu devetu kuću avanture, filozofije i ekspanzije i vama se čini kao da ćete da eksplodirate od energije. Umesto da skupljate sve u sebi odaberite put na kojem ćete ceo vaš život moći da vidite iz potpuno druge perspektive. Naravno da će vas to inspirisati da se oprobate u novim stvarima i da okusite sve što do sada niste. Ono što je najlepše bićete u prilici da iznenadite sami sebe.

Ovo je pogodan deo godine kada biste mogli da otputujete negde ili da se upustite u neku novu edukaciju. U svakom slučaju ostanite otvorenog uma i spontani i sve ono dobro će se samo lepiti za vas.

Foto: Shutterstock

Vaga

Vage, vi ćete napokon moći da istražite svoju kreativnu stranu.

Vaša peta  kuća kreativnosti, zabave, užitka i izražavanja je obasjana Mladim Mecesom i to vam daje nove mogućnosti. To se posebno odnosi na vašu umetničku stranu koju ste do sada držali u zapećku.

Sada imate priliku da prekopate po svojim divnim sećanjima iz detinjstva i da ih oživite uz samo malo volje. Nemojte mnogo da brinete o tome šta ljudi misle, već se fokusirajte na zadovoljavanje sopstvenih osećanja i pokušajte da završite ono što ste započeli jer će imati baš posebnu važnost. Ipak, ne zaboravite da je u centru pažnje vaša zabava i da na tome sve počiva.

Foto: Shutterstock

Vodolija

Vodolije, došlo je vreme da otvorite novo poglavlje svog života.

Najveće astrološko dešavanje za ovu godinu odviće se za vas u narednih sedam dana. Za sve to je kriv Mlad Mesec koji još više svetlosti donosi vašoj prvoj kući ličnosti. Samopouzdanje vam je na najvišem mogućem nivou. Sada je pravo vreme za novi početak i to ne bilo kakav početak.

Ova “mesečina” će dovesti do ogromnog porasta vere u vaše postupke i ojačaćete toliko da sami sebe nećete moći da prepoznate. Da, vi definitivno niste više ona osoba koja ste bili i ne bi trebalo da patite zbog toga, jer će vam biti otvoreni putevi o kojima ste do sada samo mogli da maštate.

Telegraf.rs