Prijedorčani koji pješice prolaze Kozarskom ulicom u gradu na Sani, kažu da im kretanje otežavaju brojne lokve te automobili koje su vlasnici parkirali po trotoarima.

Fotografije ove ulice poslao nam je naš čitalac iz Prijedora koji kaže da bi nadležni trebalo da urede trotoar u ovoj ulici jer je jedna od najprometnijih u ovom gradu.

– Ovom ulicom pješače brojni školarci koji žive u Aerodromskom naselju, Urijama i ostalim susjednim mjestima. Međutim, ovom ulicom svaki dan prolaze pješice i stari i bolesni jer se njome iz grada stiže u Opštu bolnicu. Pored toga što su bolesni, moraju da gledaju da ne upanu u lokve ili da ih ne zgazi vozač automobila koji parkira po trotoaru – kaže naš čitalac.

Srpskainfo

Dodaje da pješaci ponekad moraju sići sa trotoara na ulicu kako bi zaobišli automobile.

– Apelujemo na nadležne da povećaju i urede parking prostor na Uriajma, kako bi vozači imali gdje da parkiraju, a pješaci se bezbjedno kreću trotoarom – kaže on.

Srpskainfo

Na jednoj od fotografija vidi se red automobila parkiran na trotoaru. Prvi od njih, prednjim je dijelom na trotoaru, a zadnjim dijelom je odmah uz pješački prelaz, tako da ga oni koji hoće na pješački moraju zaobići.

Srpskainfo