Zahtijeva da JK s kćerkama nastavi živjeti u kući u Lisičjem Potoku

Duško Tošić je poslije porno-skandala Jelene Karleuše odustao od preseljenja u vilu na Dedinju, koju je za 2,5 miliona eura kupio od Dragana Stojkovića Piksija.

Fudbaler ne želi uložiti još 300 hiljada eura u renoviranje i opremanje ovog veleljepnog izdanja u koje je njegova žena planirala useliti se na proljeće.

Naime, navodno on sada zahtijeva da JK s kćerkama nastavi živjeti u kući u Lisičjem Potoku.

Jelena je imala sumanute ideje kada je uređenje Piksijeve vile u pitanju. Htjela je rušiti zidove, praviti spa-centar, kupiti preskup namještaj. Po prvobitnom planu, sve to bi Duška koštalo oko 300 hiljada eura. Prije Jelenine afere s Vranješom, on je želio ispuniti joj svaku želju, međutim, sada je odlučio malo zavrnuti slavinu – kaže izvor blizak porodici, a prenosi “Informer” blizak porodici Karleuša – Tošić.

Iako mu se smiješi produženje ugovora s Guangdžuom vrijedan čak 8,5 miliona eura, Duško je iz inata odlučio ženi uvesti sankcije.

– Njemu nije problem finansirati sve Jelenine hirove, ali namjerno je želi kazniti zbog skandala koji je izazvala njena afera s Ognjenom. Zato je sve prolongirao. Duško, kakav je, na kraju će popustiti, ali za sada nema ništa od preseljenja. Vila na Dedinju je prazna – prenosi izvor.

On navodi da se Jelena uskoro s kćerkama vraća iz Dubaija i da će za sada živjeti i dalje u Lisičjem Potoku. Duško je iz Emirata otišao u Australiju na pripreme, a narednih godina će biti stacioniran u Kini zbog posla.

– Duško i Jelena su se dogovorili da se za sada prave kao da je sve uredu u njihovom braku i da sve funkcionira. Dušku to nije problem jer se svakako neće mnogo vidjeti u narednom periodu. Kao što se već zna, ni on nije bio vjeran Jeleni. Šetao je misice, manekenke, nepoznate djevojke. On će nastaviti živjeti tako i u narednom periodu. U Kini će mu društvo praviti različite ljepotice, dok će Jelena biti u Beogradu s kćerkama. Taj brak je na aparatima, obična farsa i igranka za medije – smatra izvor, a prenosi “Informer”.