Nakon što je do medija došla informacija o tome da Rada Manojlović i Haris Berković planiraju vjenčanje na egzotičnom ostrvu, mnogi su pretpostavili da je par donio ovu odluku kako bi ovako važan dan u njihovim životima prošao bez medijske pompe.

Ipak, izvor blizak paru je otkrio zbog čega Manojlovićeva i Berković zapravo ne žele da se zakunu jedno drugom na vječnu ljubav u Srbiji.

– Rada je svjesna da je Haris i dalje nezreo i da joj je tokom veze često bio nevjeran. Ona baš iz tog razloga ne pristaje na vjenčanje u Srbiji nego predlaže da se uzmu na Maldivima ili u Las Vegasu. To su joj predložile iskusnije kolege jer, kako kažu, grehota je da poslije toliko godina muke i rada mora da dijeli sve što je sama stekla – počeo je svoje izlaganje za Svet izvor, aludirajući na činjenicu da pjevačica višestruko više zarađuje od svog mlađeg kolege, navodi Avaz.

– Rada je svjesna da Haris ima reputaciju švalera, pa se plaši da će i u braku nastaviti sa tim avanturama, ali i da mu ona to ne bi oprostila. Naravno, Haris je to prihvatio i sada razmišljaju gdje bi mogli da se vjenčaju i ujedno se malo odmore – zaključio je sagovornik spomenutog nedjeljnika.