Pogledajte kakva je godina pred nama, iz Sandrinog ugla, kada je riječ o ljubavi

Pred Novu godinu astrološkinja Aleksandra Bjeljac mi je uradila natalnu kartu i malo je reći da sam bila šokirana. Onda su mi poznanici i prijatelji otkrivali šta bi njih najviše interesovalo da su izrađivali natalnu – ljubav.

“Sigurno bih je pitao hoću ostati sa ovom mojom”, “Baš bi me zanimalo hoću uskoro naći dečka”, “Ma daj, zar ona stvarno može da ti pogodi nešto za budućeg muža i da li ćeš imati decu”.

Potom sam shvatila da bi, jer je pred nama Dan zaljubljenih, bilo jako dobro kada bih sa njom porazgovarala o ljubavi, sa astrološkog aspekta. Kada smo se Sandra i ja prošlog puta sastale, mnogi su pisali da ne bi trebalo iko da mi predviđa sudbinu, te da je astrologija đavoljski posao.

Astrlogija je nauka, a moj susret sa Sandrom, kako tad, tako i sad bio je čista znatiželja i razonoda. Niko, ali doslovce niko ne može znati vašu budućnost, ali je zanimljivo slušati kako zvezde tumače vaše životne aspekte. Mog mišljenja je i sama Sandra, koja je naglasila da ono o čemu ćemo razgovarati ne može niko sa sigurnošću da vam tvrdi.

Pogledajte kakva je godina pred nama, iz Sandrinog ugla, kada je reč o ljubavi.

Sandra je otkrila šta planete donose; Foto: Pixabay.com

OVAN

Na emotivnom planu ovom znaku predstoji veza sa osobama koje imaju veze sa inostranstvom. Ljubav će kod vas doživeti preokret, a sve nesigurne emotivne veze bi mogle da se okončaju. Doći će do rasterećenja kroz emotivni život. Oni koji su u braku, moraće da uvedu novine u svoj život – odvedite voljenu osobu na neko putovanje, večeru, iznenadite ih. Najbolje ćete se slagati sa: blizancima, vagom, vodolijom. Izbegavajte jarčeve i rakove.

Možete doći u situaciju koja će prouzrokovati manje probleme sa strancima i inostranstvom, ali samo kada je posao u pitanju.

BIK

Svi bikovi će na neki način težiti slobodi. Mogući nagli prekidi u vezama. Oni u braku mogu osetiti pritisak od strane partnera, pa je moguć ulazak u paralelne veze. Moj savet vam je da se okrenete voljenim osobama i probate da uvidite njihove kvalitete, jer vam novi ljudi mogu doneti probleme. Slobodne već od maja očekuje povoljniji aspekt za nove ljubavi i pojavljivanje novih osoba. Dobro slaganje sa ribama, oprez sa devicom.

Ulazak Urana 7. marta doneće vam promene na finansijskom planu, oprez sa bankovnim računima. Težićete slobodi.

Godina pred nama doneće sreću strelcu i lavu; Foto: Pixabay

BLIZANCI

Kada su emocije u pitanju, mogući su problemi u braku, a nasuprot tome, neki blizanci mogu ući u ozbiljne veze koje će rezultirati brakom. Moguća su poznanstva sa nekim ko nije sa vašeg područja. Dobri odnosi sa strelčevima. Oprez sa vodolijama.

Predstoje vam neki problemi sa javnošću, a neki od vas će nasuprot tome, okončati sudski spor koji možda “razvlače” već duže vreme.

RAK

Morate se potruditi da sačuvate svoje veze ili brak. Takođe, neki od vas bi se mogli odvažiti na uplovljavanje u bračne vode. Nestabilne veze se mogu prekinuti. Odličan odnos sa ribama. Problemi su mogući sa osobama rođenim u znaku jarca.

Severni čvor u raku može do vas dovesti sudbinske stvari. Uspeh vam stoji kada su sudovi u pitanju i javnost. Neki će doneti bitne odluke, životne.

Sandra se kosmosu okrenula iz čiste znatiželje i ljubavi prema planetama; Foto: Pixabay.com

LAV

Aktivno je peto polje ljubavi, što implicira da ćete veoma biti zadovoljni u ljubavi. Budite oprezni prilikom ulaska u nove veze, jer postoji mogućnost da vaš novi partner to ne doživi kao slobodnu, otvorenu vezu ili ne na način na koji vi želite. Mnogi će biti na proispitivanju svog braka. Slobodnima je ovo odlična godina. Znaci koji će vam odgovarati su: ovan i lav, vaga, a strelac najviše. Oprez sa bikovima i škorpijama. 

Odlična godina i odličan period je pred vama. Manji problemi sa zdravljem mogu da predstoje. Dakle, sa kostima i kičmom. Odluke koje budu donete biće ključne za narednih sedam godina.

DEVICA

Na polju ljubavi mogući su manji problemi. Saturn u petom polju dovešće vas do toga da morate da se odreknete nekih svojih starih navika. Disciplina je obavezna. Slobodni mogu da uđu u neke nazovi “posebne ljubavne priče” i idealizuju partnera. Zauzetima je moguć ulazak u tajne veze. Dobar odnos sa rakovima, izbegavajte strelčeve.

Bićete kao i uvek odgovorne. Međutim, zbog pozicije planeta u ovoj godini morate menjati nešto u svom ponašanju, kako bi došli do većeg uspeha.

Neki od vas će imati manje stabilne veze ove godine; Foto: Pixabay

VAGA

Predstoje vam kratka putovanja i moguć je razvoj emocija na istim. Položaj zvezda ukazuje na predispozicije ulaska u vezu sa nekim ko nije sa vašeg područja. Pomalo spustite loptu kada je ljubav u pitanju. Povucite se, primirite i postoji mogućnost pozitivnog razrešavanja problematičnih situacija. Dobro slaganje sa strelčevima. Oprez sa jarčevima.

Mogući su problemi u poslovnom i radnom okruženju. Pripazite se intriga na poslu, jer neke tajne mogu da se otkriju. Trebaće vam malo više strpljenja.

ŠKORPIJA

Vrlo lako može da vam se vrati neka osoba iz prošlosti. Svi koji su u braku treba da promene obrasce svog ponašanja i uvedu novine. Neko se može suočiti sa prevarama od strane muškog pola, blagi oprez. Odličan odnos sa devicama i ribama, ali pazite se vodolija.

Poboljšanje finansijske situacije je pred vama i svega što stvarate u životu. Problemi na kratkim putovanjima, u saobraćaju i komunikaciji.

Prema rečima naše sagovornice, ovo je astrološki bolja godina od prošle; Foto: Pixabay.com / Mesečni horoskop za jul

STRELAC

Jupiter vam se nalazi u svojoj kući, pa vam ova godina donosi ličnu sreću. Mnogo sreće zapravo za vas. Slobodni strelčevi ove godine imaju velike šanse da uplove u ozbiljne emotivne odnose, u velike ljubavi generalno. Zauzeti mogu očekivati prinovu. Moram priznati da će ovo biti najbolja godina za strelčeve. Mnoge tajne ljubavi mogu postati javne, nećete se lišiti da pokažete svoje emocije. Fenomenalno poklapanje sa vagama i vodolijama. Oprez od riba.

Kritičan period vam je vladavina riba. Problemi mogu nastati u disciplini i finansijama. Možda dođe do većeg trošenja novca.

JARAC

Mnogi jarčevi imati manje poteškoće u ljubavi, ali Saturn u prvoj kući može doneti sudbinsku ljubav. Zauzeti bi trebalo da se fokusiraju na stabilnost veze i brakova i da reše sve nesuglasice i akumulirane probleme, ako ih imaju. Poradite na pronalasku rešenja za bolju ljubavnu situaciju. Fantastični odnosi sa ribama, bikovima i škorpijama. Oprez sa ovnovima.

Doći će do vaše lične transformacije, pa morate da se uozbiljite. Ova godina će vam doneti velike ambicije. Pomalo ugrožena stabilnost na više životnih aspekata.

VODOLIJA

Vodolije će u jednom periodu izlaziti i ulaziti u veze i vezice. Savetujem vam da ne ulazite u bilo kakve ljubavne kombinacije sa prijateljima ili nekim ko se tako predstavlja. Promenljiva, ali zanimljiva godina je pred vama. Oprez kada su bikovi u pitanju. Dobro slaganje sa ovnovima i strelčevima.

Predstoji vam dosta kraćih puteva. Manji problemi sa strahovima i ličnom podsvesti. Snovi povremeno mogu biti čudni.

Sa Sandrom smo razgovarali šta položaj planeta donosi znacima; Foto: Pixabay.com

RIBA

Za vas će polje ljubavi biti darovito i šakom i kapom, mnogo sreće u ljubavi. Desiće vam se bitne sudbinske veze. Moguća su preseljenja zbog ljubavi. Zauzete ribe mogu očekivati prinovu. Emocije jakog intenziteta moguće su sa škorpijama i bikovima. Oprez kada su strelčevi, lavovi i blizanci u pitanju. 

Mnogi od vas će otići na godišnje odmore koji će im doneti sudbinske stvari. Juzni čvor u ribama može doneti i manje lične gubitke.

Telegraf.rs