Danas je pun mesec i prvi dan vladavine Riba – ova 4 znaka će to žestoko osetiti

Ako ne želite da se razočarate, tokom ovog perioda morate da snizite očekivanja, ali i da nastavite da tražite način da vaši snovi postanu stvanost.

Svi znamo za četiri godišnja doba, a da li znate da 12 astroloških sezona takođe utiču na vaš život? Svaka od njih nosi sopstveni pečat i uticaj na ponašanje, događaje i osećanja.

Upravo danas, 19. februara, osim što će mesec biti pun, počinje vladavina Ribe, koja će trajati do 20. marta. Ovaj period važi za odličan kada je u pitanju konačno rešavanje problema koji su nam delovali nerešivi i večni.

Kako vladavina Riba utiče na vaš znak?

Ovaj period podstiče sve znakove da teže harmoniji, ali neće sve biti savršeno.

“Da biste se dobro osećali tokom vladavine Ribe, važno je da snizite očekivanja i ne nadate se da će sve ići onako kako očekujete. Pazite i na psihu, trudite se da se ne nervirate, jer izazova će biti mnogo”, upozorava Linda Džojs.

Moguće je da će se izjaloviti planovi za novi posao, čak iako je razgovor dobro prošao. Planovi za letnji odmor takođe lako mogu već sada da počnu da se komplikuju ili potpuno propadnu.

“Morate da verujete da će sve biti dobro, pa će se to na kraju i desiti. Dokazi za to biće svuda oko vas, samo treba da znate da ih uočite. Tokom vladavine Riba sve je u procesu razvoja. Verujte svojim instinktima”, savetuje astrolog.

Vladavina Ribe je i vreme kada treba da se posvetite kretivnosti, učenju novih stvari, ali i samoći i razmišljanju. Pravo je vreme i da se setite svojih velikih snova i ko ste zapravo.

“Imajte na umu da će period vladavine Ribe biti uglavnom lep, ali ne očekujte da univerzum sve uradi umesto vas. Ne budite samo sanjar, učinite nešto da ti snovi postanu stvarnost”, savetuje Linda Džojs.

Iako su vladavinom Riba uvek pogođeni svi znakovi, to će najviše osetiti Blizanci, Devica, Strelac i naravno – Ribe. Ako ste rođeni u nekom od ova četiri znaka, Džojsova savetuje da ostanete istrajni i držite se svojih ciljeva, i da razmislite o konkretnim načinima kako da ih ostvarite.

Kakve će posledice ostaviti vladavina Ribe na ostatak godine?

Generalno, period vladavine Ribe pomoći će vam da “postavite osnovu” za ostatak godine. Ono o čemu budete razmišljali i oko čega se budete trudili u ovih mesec dana protezaće se sve do decembra, u pozitivnom smislu.

B92

Preporuka

Dnevni horoskop za 26. mart
views 102
Zvezde su vaši pravi prijatelji Bliži se kraj marta, ali to ne znači da se išta u vašem životu završava. Horoskop otkriva baš te stvari koje upravo p...
Dnevni horoskop za 25. mart
views 161
Početak poslednje nedelje marta je sa stilom Tu j eprtoleće, budi se priroda, a sa njom i naša osećanja - kaže današnji horoskop. OVAN Foto: Sh...
Koji trikovi ispod pokrivača uzbuđuju vaš horoskop...
views 131
S Lavovima se uživite u doktor-pacijent fantaziju, a ako ste u vezi s Ribom, fokusirajte se, za promenu, malo na nene potrebe… Ako još ne znate kak...
Dnevni horoskop za 24. mart
views 161
Nedjelja je idealan dan da se posvetite sebi Koliko god se trudili danas nećete moći da eskivirate druženje sa porodicom, poručuje dnevni horoskop. ...
Horoskop i prijateljstvo: Šta prijatelji najviše v...
views 93
Svaki znak horoskopa ima neku osobinu koju njegovi prijatelji najviše vole kod njega. Saznajte koja je "najjača karika" vašeg horoskopskog znaka kada ...
Nedjeljni horoskop
views 132
Poslednja nedjelja u mjesecu nam se polako prikrala Uskoro ćemo i mart da ispratimo, ali iskoristite nedelju pred nama na najbolji mogući način - por...