Mnogi su se iznenadili kada su pročitali: Krupa – Rudar Prijedor 4:0. Malo ko je mogao da veruje, i pretpostavi, da će izabranici trenera Nedžada Žerića ubedljivo biti poraženi u prijateljskoj utakmici u Krupi na Vrbasu. U prvom redu zbog neubedljivih igara i loših rezultata Krupljana, ali i onoga što su “rudari” demonstrirali u mečevima sa Metaležom iz Jajca (3:0) i rezervnog tima hrvatskog prvoligaša Gorice (2:1).

-Nismo odigrali utakmicu na svom nivou i s te strane ne mogu da budem zadovoljan. Iz svega ovoga ćemo da izvučemo pouke i u narednom periodu raditi na otklanjanju uočenih grešaka i slabosti. Krupu želimo što pre da zaboravimo i okrećemo se lagano nastavku priprema, kao i narednim rivalima u prijateljskim susretima u kojima ćemo da tražimo takmičarsku formu – istakao je šef stručnog štaba Rudar Prijedora Nedžad Žerić.

Sledeći kontrolni meč fudbaleri iz Grada na Sani igraju u subotu, 23. februara protiv drugoligaša Republike Srpske Slobode iz Novog Grada s početkom u 14 časova, ali još uvek nije potvrđeno d ali će se taj susret igrati u Prijedoru ili Novom Gradu.

-Mesto igranja utakmice zavisiće, u prvom redu, od vremenskih uslova, postoji mogučnost, ako bude padavina da igramo i na jednom od terena s plastičnom travom – rekao je na kraju Nedžad Žerić.

prijedor24h