Muško-ženski odnosi vječita su tema različitih debata i polemika, a postojanjem Interneta i razvojem onlajn udvaranja i upoznavanja oni su postali zamršeniji nego ikada.

Flertovanje se sve više “premješta” u virtuelni svijet, a više nije ni čudno kada čujemo da je neko svog partnera upoznao upravo preko društvenih mreža ili da ga tu možda traži. Međutim, jedan Crnogorac podigao je potragu za srodnom dušom na novi nivo!

Ovih dana njegov post postao je u viralan, a u njemu ovaj mladić objašnjava da je nakon bezuspješne potrage za odgovarajućom djevojkom morao da pribjegne organizovanju javnog konkursa za tu “laskavu poziciju”, piše Žena Blic.

Foto: Facebook

On je istakao da samo želi “normalnu vezu”, a naravno imao je i listu zahtjeva i uslova koje bi njegova buduća djevojka trebalo da ispunjava. On tako očekuje da da ona ima između 25 i 35 godina, da ne pije i ne puši, da je vesela, druželjubava, da voli seks i zna najmanje 10 poza, da nije ljubomorna… Naglasio je i da bi djevojka trebalo da bude “manicipovana”, a tačno značenje ove riječi samo on zna!

Zatražio je i fotografije, lične podatke, kao i informaciju da li se djevojka ikada udavala i da li možda ima djece iz prethodnih veza. Naknadno se ponovo obratio širokim narodnim masama i zamolio da mu djevojke šalju fotografije na kojima se vidi čitava njihova figura, te je obavijestio da konkurs traje samo do 27. februara.

Foto: Facebook

Da li postoji devojka koja će poželjeti da se javi na ovakav oglas i ispunjava sve kriterijume – ne znamo, no on je očigledno siguran i samouvjeren.

(Žena Blic)