KRVNA OSVETA Momka ubio MALOLJETNIK zbog starog zločina (VIDEO)

U pucnjavi u centru Uroševca koja se dogodila danas oko 12.30 ubijen je Mentor Ali (25) koji je od posljedice ranjavanja preminuo na licu mjesta. Za njegovu smrt osumnjičen je maloljetni Š.A. (17), a policija sumnja da bi motiv ubistva mogla biti krvna osveta.

Tri metka odjeknula su danas u centru Uroševca i na mjestu ubila Mentora Alija. Na njega je, kako se sumnja, pucao maloljetnik iz istog mjesta. Policija sumnja da je motiv ovog zločina bila krvna osveta, jer je član porodice ubijenog prethodno usmrtio rođaka osumnjičenog tinejdžera, podaci su koje je Gazera Ekspres iz pouzdanih upućenih izvora. To ubistvo desilo se “prije mnogo godina”.

Ovaj slučaj je okarakterisan kao “teško ubistvo”, a prilikom hapšenja maloljetnika pronađeno je i oružje kojim je počinio zlodjelo.

– Na lice mjesta izašao je državni tužilac, a po njegovom nalogu, beživotno tijelo mladića prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Prištini gdje će se obaviti obdukcija – saopštila je danas policija.

Slučaj Mentora Alija je drugo ubistvo na Kosovu ove godine. Prvo ubistvo 2019. godine dogodilo se 1. januara u porodici iz opštine Gnjilane. Sumnja se da je muškarac slučajno ubio svoju ženu dok je slavio praznik. Policija je saopštila da je suprug J.J. izašao ispred kuće s lovačkom puškom i slučajno ubio svoju ženu, Z.J.

(Blic, gazetaexpress.com)