Zvali su me da mi jave da se tri žene tuku u mom taksi vozilu. Dotrčao sam i pokušao da ih razdvojim, a ljudi oko mene su se smijali, ovako za “Blic” priča vozač iz “Aurora” taksija o incidentu koji se dogodio u Nemanjinoj ulici prije desetak dana, a video-snimak tuče je postao hit na društvenim mrežama.

Sve je počelo, priča, u jutarnjim satima. Taksi je bio parkiran na ulici, a on se nalazio u blizini kada mu je zazvonio telefon. Međutim, nije bilo uobičajenog poziva za vožnju taksijem, već su ga kolege zvale da mu kažu da se žene tuku u njegovom automobilu, prenosi Blic.

– Dotrčao sam do auta i ugledao nevjerovatnu scenu, bio sam u šoku. Vidio sam tri žene kako se tuku i prepoznao svoje dvije prijateljice, koje su inače sestre. Zato sam, kao što bi svaki normalan čovjek uradio, odmah priskočio u pomoć. Pošto je moja prijateljica bila djelimično van vozila, pokušao sam da je povučem i tako ih razdvojim, ali sam onda vidio da je druga vuče za kosu. Pustio sam je, jer bi to bio kontraefekat – priča taksista, čije je ime poznato redakciji.

Potom je, objašnjava, stao i razmišljao kako da ih razdvoji i prekine tuču, dok je njegov drug samo posmatrao, a ostali okupljeni su se smijali.

– Nije mi bilo smješno ni u jednom momentu. One su bile izgrebane, izujedane, a nastavljale su da psuju i da se tuku. Pomislio sam da će mi slomiti sjedišta. Bio sam u šoku i cilj mi je bio samo da ih razdvojim. Zato sam prošao sa druge strane, otvorio vrata i povukao jednu za ruke. Tek tada je tuča prestala –

Na video-snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Tviter, neki od komentara glasili su da je taksista na neprimjeren način dodirnuo suknju jedne od učesnice fizičkog sukoba.

– Nisam imao namjeru da joj podižem suknju. Ozbiljan sam i porodičan čovjek. Nakon obračuna, kada sam uspio da ih razdvojim, treća djevojka iz Pančeva koju su moje dvije prijateljice tukle, koliko sam razumio, vikala je da hoće da zovemo policiju, a onda nestala. Ni njih dvije od tada nisam vidio, niti bih volio da vidim poslije svega što se desilo – objašnjava on i dodaje da su sve tri bile u alkoholisanom stanju, a u auto su ušle jer se zadnja desna vrata ne zaključavaju zbog pokvarene brave.

Srpskainfo