POGOĐEN SA PET HITACA Direktor pokušao da smiri svađu sekretara sa zaposlenim, ovaj izvukao pištolj i IZREŠETAO GA

Direktor AMSS Mirko Butulija ubijen je nakon svađe njegovog sekretara i ubice Predraga Đurđeva sa drugim zaposlenim u tom preduzeću u Ruzveltovoj ulici.

Đurđev se posvađao sa jednim od zaposlenih, kada se Butulija uključio u pokušaju da spriječi svađu dvojice zaposlenih, arbitrira i spusti strasti. Tada je, međutim, Đurđev potegao pištolj i izrešetao Butuliju.

Prema saznjima Blica, Đurđev je u Butuliju ispalio pet hitaca – četiri u grudi i peti u glavu. Zatim je napustio kancelariju i ušao u drugu prostoriju gdje je, u nervnom rastrojstvu, pucao sebi u čelo.

Butulijina sekretarica čula je pucnjavu i pojurila je ka kancelariji svog šefa, međutim tada je vidjela naroužanog kolegu pa je u panici iskočila kroz prozor kancelarije koja se nalazi na prvom spratu.

Ona je skočila sa visine od oko dva metra, i tom prilikom nije povrijeđena.

Đurđev je preminuo na licu mjesta, dok je Butulija podlegao povredama u bolnicu, u 15.25 sati, poslije pokušaja reanimacije.

Do užasne tragedije je došlo danas popodne u zgardi AMSS u Ruzveltovoj ulici.

Mirko Butulija (43) je na mjesto direktora AMSS došao krajem 2014. godine, gdje je na na toj poziciji naslijedio Aleksandra Nikačević.

Nakon nekoliko godina kvalitetnog poslovanja, Butulija je dobio i nagradu za trud – 2017. godine je imenovan za člana najvažnijeg tijela Svjetske automobilske federacije i to je bio prvi put da je neki predstavnik zemalja našeg regiona izabran za člana ovog tijela.

Prije nego što je postao prvi čovjek AMSS-a, radio je u AMS osiguranju.

Kada je Butulija izabran za predsjednika, Predrag Đurđev je postavljen na mjesto sekretara i od tada su blisko sarađivali.

Butulija je bio i predsjednik rukometnog kluba Crvena zvezda, a od 2014. godine i potpredsjednik Rukometnog saveza Srbije.

Miro Butulija je bio otac četvoro djece.

Predrag Đurđev (43) je prije dolaska na poziciju generalnog sekretara radio kao pomoćnik direktora JKP “Parking servis”.

Đurđev je bio u svojoj karijeri i savjetnik predsjednika opštine Voždovac, kao i koordinator kancelarije za razvojne projekte opštine Zemun.

Diplomirao je na Mašinskom fakultetu u Beogradu, a u AMSS se prvenstveno bavio bezbjednošću u saobraćaju.

Blic.rs

Preporuka

PIJAN ZA VOLANOM Muškarac iz BiH postao HIT nakon ...
views 255
Snimak pijanog vozača iz Mostara kojeg je na ulici zauistavila saobraćajna policija postao je viralan na području čitave stare Jugoslavije. Video n...
KAO U FILMOVIMA Policija Hrvatske jurila za migran...
views 153
U centru Ogulina jutros se odigrala prava filmska potjera u kojoj je učestovalo nekoliko policijskih automobila i vozilo bosanskohercegovačkih tablica...
Pripadnici PU Prijedor uhapsili SERIJSKOG PREVARAN...
views 1099
Zvorničanin Sejido Brzović (41) uhapšen je tokom vikenda na području Prijedora zbog prevara, a zatim je utvrđeno da je za njim raspisano još devet pot...
PJEVAČ U AKCIJI Sejo Kalač UKRAO mobilni telefon, ...
views 317
Pjevač Sejo Kalač uhvaćen je kako krade mobilni telefon, i to na benzinskoj  pumpi u Zagrebu. Taj čin zabilježila je kamera. Na snimku se jasno vid...
U prijedorskom naselju Zecovi tri lica povrijeđena...
views 577
Jedno lice teško je povrijeđeno, a dva lakše u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Prijedor-Sanski Most u mjestu Zecovi, saopšteno je iz Pol...
Nema potrebe da Avdići bilo kome odaju svoje izvor...
views 56
Glavni urednik špijunsko-obavještajnog portala Slobodna Bosna Senad Avdić, nakon što je "Avaz" objavio informaciju da je novinar Avdo Avdić pozvan da ...