Somborac Nebojša Karan (26), mladić čiji je nestanak prijavljen 9. februara, pronađen je danas na napuštenom salašu između Sombora i Subotice, a policija sumnja da je projektilima iz vatrenog oružja ubijen još prije najmanje dvije nedelje.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je “Blic” došao, Karan je na napuštenom salašu upucan prije otprilike dve nedelje, utvrdili su mrtvozornici na osnovu rana koje su zatekle na beživotnom tijelu 26-godišnjaka.

Kako saznajemo, Nebojša je upucan u glavu i stomak.

Njegov nestanak porodica je prijavila 9. februara, uz objašnjenje da su te večeri čuli zvuk vrata i pomislili su da je izašao napolje. Odmah im je bilo sumnjivo to što sa sobom nije ponio telefon, jer mu to nije bilo svojstveno.

Kako je Nebojšina majka Radmila ranije izjavila “njen sin nikada ne ode nigdje ni na 15 minuta, osim do kapije u dvorištu, a da se ne javi i telefon je uvijek imao sa sobom”.

Čim su shvatili da ima nečeg sumnjivog u Nebojšinom odlasku, pozvali su policiju i prijavili slučaj, a uporedo sa tim organizovali familiju, drugare i poznanike i krenuli u potragu.

Za Nebojšom su svi tragali punih 18 dana, međutim, njegovo tijelo pronađeno je danas na napuštenom salašu između Sombora i Subotice.

(Blic)