Izgleda da je na estradi dugo tinjao rat između Seke Aleksić i Stoje.

Seka Aleksić je navodno ogovarala Stoju kod vlasnika jednog frizerskog salona u koji obje odlaze i tražila mu da više ne pruža usluge Stoji, ako želi da on i dalje bude njegova mušterija.

Ovo je došlo i do Stoje koja u početku nije marila za to, ali kada je čula da je Seka za nju navodno rekla da je “retardirana” i da je išla u specijalnu školu, razbjesnila se.

“Seka je došla u salon i rekla “ili ona ili ja”. Međutim, dečko koji tu radi joj je rekao da to ne dolazi u obzir i da neće da se miješa u njihov odnos. Kada je Stoja saznala da Seka pokušala da joj zatvori vrata gdje god može, pala joj je klapna. Kako je rekla, to ludilo mora da se završi”, rekao je izvor za Informer.

Nekoliko dana kasnije njih dvije su se navodno srele u istom salonu i tada je došlo do okršaja. Stoja se tom prilikom obratila Seki.

“E sada ćeš da vidiš ko je retardiran! Naj*bala si. Odvukla je Aleskićevu u ćošak i izudarala je pesnicama u glavu i počupala je za kosu. Bilo je jezivo”, ispričao je izvor.

Naime, sve je počelo kada je Stoja ispričala kako je Seka oralno zadovoljila vlasnika kluba u kojem je nastupala i to pred gostima. Aleksićeva je tada tužila Stoju. Kada se postupak završio Stoja je morala Seki da plati odštetu od 100.000 dinara.

Izvor: avaz