Prijedorčanin preživio TORTURU zbog zastave: “Nikad se nisam osjećao tako poniženo” (VIDEO)

Prijedorska policija traga za Renatom Marjanovićem iz tog grada zbog toga što je juče maltretirao i vrijeđao sugrađanina Azrina Hodžića, potvrđeno je za Srpskainfo.

Marjanović je juče na svom Fejsbuk profilu objavio snimak na kojem se vidi kako tjera Hodžića da odlijepi naljepnicu sa grbom zastave BiH s prikolice.

Zatim jadnog čovjeka tjera da pogleda u kameru i kaže: „Izvinite, Srbi u Prijedoru, što sam lijepio zastavu BiH na prikolicu. Neću nikad više i poštujem Republiku Srpsku i Milorada Dodika“.

Isprepadani čovjek ponavlja za njim ove riječi, dok nekim alatom grebe grb zastave s prikolice.

U Policijskoj upravi Prijedor potvrdili su za Srpskainfo da im je ovaj slučaj prijavljen i da tragaju za Marjanovićem.

Prema našim saznanjima, tužilaštvo će ga teretiti da je počinio krivično djelo “javno izazivanje i podsticanje na mržnju”.

Azrin Hodžić pojasnio je za Srpskainfo šta se sve dešavalo juče u Prijedoru.

– Imao sam nekog materijala i došao sam na otpad da to prodam. Dok sam istovarao vidio sam tog momka kako gleda prema meni i nešto pokazuje prstom. Zatim mi je prišao i rekao da ga šalje „grupa iz Banjaluke i Mrđa“ i da moram skinuti grb zastave s prikolice – kaže Hodžić.

Dodaje da je prvo mislio da se taj momak šali, jer ga nikada ranije nije vidio. Međutim, Renato ga je, kaže, tada udario par puta i uhvatio za vrat.

– Govorio mi je da kada Dodik ne može imati zastavu Republike Srpske u kabinetu, da je ne mogu ni ja imati na prikolici. U jednom trenutku sam ga uhvatio oko struka i tada sam osjetio da ima pištolj za pojasom. Tada sam se još više prepao i šta ću… morao sam slušati šta mi govori. On je uzeo telefon i sve snimao. Svi mogu vidjeti kroz šta sam prošao – ističe Hodžić.

Dodao je da se dugo nije osjećao uplašenije, te da je ponižen od strane Marjanovića.

Kaže da da je Marjanović otišao kada je skinuta zastava, a da se on zatim uputio u policiju i prijavio šta se sve desilo.

– Čuo sam da je to problematičan mladić koji je sklon nasilničkom ponašanju. Ne znam čim sam ovo zaslužio – isprčao je Hodžić za Srpskainfo.

Srpskainfo

Preporuka

NI NADREALISTI NISU MOGLI DA SMISLE OVO Prijedorča...
views 2575
Protiv Milomira Stojnića (51) iz Prijedora policija je podnijela izvještaj zbog sumnje da je počinio krivično djelo “oštećenje ili povlašćivanje povje...
Izazvao požar koji se proširio na objekat pumpne s...
views 151
Policijski službenici Policijske uprave Prijedor izvršili su kriminalističku obradu lica inicijala L.G. (1976) iz Prijedora, zbog postojanja osnova su...
KONAČNA PRESUDA Radovan Karadžić osuđen u Hagu na ...
views 324
Bivši predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić osuđen je na doživotnu kaznu zatvora u Haškom tribunalu. Karadžić je proglašen krivim za genoci...
Ovo je Nihad koji je napao čovjeka sa srpskom zast...
views 1490
Ispred sudnice u Hagu pred presudu Radovanu Karadžiću dogodio se incident u kojem je kako saznajemo Nihad Aličković napao čovjeka sa srpskom zastavom....
NACRTAO GRAFIT SA ČETIRI “S” U BLIZINI DŽAMIJE Uha...
views 1082
Bojan Pećanac (38) iz Prijedora uhapšen je juče zbog sumnje da je u blizini džamije u tom gradu crtao uvredljive grafite, te time počinio krivično dje...
Prijedor: Uhapšen mladić koji je pobjegao sa mjest...
views 3405
Policija u Prijedoru uhapsila je Mile M. (24) osumnjičenog da je 18. marta ove godine na magistralnom putu Banjaluka- Prijedor udario pješaka D. Lj. i...