Stravičan video snimak vrtoglavom brzinom širi se društvenim mrežama.

Naime, na Fejsbuku je osvanuo je video na kojem se vidi kako muškarac vozeći 140 kilometara na čas ulazi u krivinu i izaziva stravičan sudar.

Na snimku se vidi kako automobil uslijed neprilagođene brzine proklizava u suprotnu traku i izaziva direktan udes sa drugim vozilom.

 

 

 

Kako pišu federalni mediji, ova nesreća dogodila se u mjestu Lukare nadomak Novog Pazara, a bijes korisnika društvenih mreža izazvala je činjenica da je upravo vozač snimao cijeli užas. Dok snima i dodaje gas u pozadini se čuje muzika, koju je u jednom trenutku prekinuo jeziv udar.

Po svemu sudeći, želio je da se „pohvali“ bahatošću, koja je imala užasne posljedice. Za sada nije poznato da li je u ovoj nesreći bilo poginulih, a komentari korisnika društvenih mreža ne prestaju da se redaju.

„Po muzici koju sluša moze se zaključiti kakav je njegov mentalni sklop“, „Jel bar poginuo sve mu j**m“, „Da da si poginuo ne bih te žalio majmune jedan, treba u zatvor da ideš 20 godina minimum“, „I sad nastrada čovjek ili možda cijela porodica, ni kriva ni dužna i to sve zbog nekog idiota“, samo su neki od komentara na Fejsbuku.

Srpskainfo