Stravičan video snimak vrtoglavom brzinom širi se društvenim mrežama.

Naime, na Fejsbuku je osvanuo je video na kojem se vidi kako muškarac vozeći 140 kilometara na čas ulazi u krivinu i izaziva stravičan sudar.

Na snimku se vidi kako automobil uslijed neprilagođene brzine proklizava u suprotnu traku i izaziva direktan udes sa drugim vozilom.

 

 

 

Kako pišu federalni mediji, ova nesreća dogodila se u mjestu Lukare nadomak Novog Pazara, a bijes korisnika društvenih mreža izazvala je činjenica da je upravo vozač snimao cijeli užas. Dok snima i dodaje gas u pozadini se čuje muzika, koju je u jednom trenutku prekinuo jeziv udar.

Snimao kako ulazi 140 u krivinu pa izazvao stravičan udes

Posted by CRNA Hronika BIH on Subota, 16. March 2019.

Po svemu sudeći, želio je da se „pohvali“ bahatošću, koja je imala užasne posljedice. Za sada nije poznato da li je u ovoj nesreći bilo poginulih, a komentari korisnika društvenih mreža ne prestaju da se redaju.

„Po muzici koju sluša moze se zaključiti kakav je njegov mentalni sklop“, „Jel bar poginuo sve mu j**m“, „Da da si poginuo ne bih te žalio majmune jedan, treba u zatvor da ideš 20 godina minimum“, „I sad nastrada čovjek ili možda cijela porodica, ni kriva ni dužna i to sve zbog nekog idiota“, samo su neki od komentara na Fejsbuku.

Srpskainfo