epa05151234 Croatian soccer club GNK Dinamo Zagreb's executive director Zdravko Mamic gestures as he announces his resignation during a press conference in Zagreb, Croatia, 09 February 2016. Croatian anti-corruption authority Uskok extended the investigation against Mamic for illegal withdrawal of at least 70 million Croatian Kuna (9.1 million euro) from Dinamo Zagreb, Croatian media reports claimed on 08 February 2016. EPA/ANTONIO BAT

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić već je nekoliko mjeseci našao utočište u Hercegovini, ali i ondje doživljava neugodnosti.

Naime, Dalmatinski portal je objavio snimku na kojoj Mamić u pratnji nekoliko ljudi napušta restoran, a onda mu se obratio jedan od posjetitelja.

– Mamiću, tebi i četnicima iz Vukovara Hrvati nikad neće zaboraviti! To budi siguran. Bog i Hrvati! – rekao je posjetitelj restorana.

Mamić nije progovorio niti jednu riječ, pogledao je čovjeka koji mu se obratio i otišao, a isto su napravili i ostali iz njegove pratnje.

Podsjetimo, Mamić je za pljačku Dinama nepravomoćno osuđen na šest i po godina zatvora.

Na teret mu se stavlja izvlačenje oko 116 miliona kuna iz Dinama, a neposredno uoči izricanja te presude on je pobjegao u BiH te danas živi u Međugorju pa nije dostupan hrvatskom pravosuđu.

(Klix)